Retroperspektiv // tilbageblik på februar & Marts

tilbageblik på februar marts retroperspektiv

Så er det igen blevet tid til et retroperspektiv-indlæg, som denne gang er et tilbageblik på februar og marts. Jeg må blegt erkende, at februar og marts måned begge to er fløjet afsted, så denne gang dækker indlægget begge måneder. Jeg ved oprigtig talt ikke, hvordan månederne er gået SÅ hurtigt, men 1-2-3 og væk var første kvartal af 2018.

Min februar og marts

Jeg vil indlede dette indlæg med sætningen, som jeg også startede gårsdagens indlæg med: halleluja for påskeferie, god tid, varm kakao og nem morgenmad som passer sig selv i køleskabet. For den sætning KAN ikke gentages nok på nuværende tidspunkt. Efter nøje ransagelse af førnævnte sætning vil jeg lige understrege, at udover chiagrød, som sætningen refererede til i det andet indlæg, bliver der også spist ufatteligt mange nybagte boller af forskellig art i disse dage. Jeg er nemlig (endelig) ved at blive venner med min surdej, så mig og ham får altså smækket nogle boller sammen her i påskedagene. Og når han ikke vil lege med, så bager jeg koldhævede speltboller, som altså også gør det godt på sådan en forårsagtig-snevejrsdag som i dag.

Normalvis har jeg sjældent ferie, fordi vi har eksaminer hver anden-tredje måned, så “ferier” er normalvis kamufleret som eksamenslæsning. Denne gang havde vi ingen læseferie inden vores to eksaminer, men til gengæld har jeg ferie i 2 uger, som er crazy tiltrængt både for mit hoved og min krop. De sidste par uger har jeg nemlig haft helt vildt travlt med eksaminer, hvilket er kommet til udtryk på aktivitetsniveauet her på bloggen. Her efter halvdelen af min ferie er brugt stort set udelukkende på langs eller i joggingtøj, er jeg ved at få kræfterne tilbage. Det har givet mig lyst og overskud til at hygge med nye opskrifter til bloggen, og det har jeg virkelig savnet fra indersiden af min eksamensboble.

Februar og marts kort opsummeret

Februar og marts måned er blevet brugt på at: studere (en masse), arbejde en smule, fejre min kærestes fødselsdag, spise brunch (og nybagte boller i tonsvis selvfølgelig), spille brætspil, nulre rundt i København med søde Simone, holde oplæg om madstyling, forsøgt at overleve sibirisk kulde, og så har jeg tilbragt tid med en masse mennesker, som er vigtige for mig.

Bloggens Februar og marts

Alle udgivne indlæg fra februar og marts er alle repræsenteret via billeder nedenfor. Klik på et billede for at komme til den pågældende opskrift!

speltpandekager med flødeost, lime og bær Havre-spelt grød med karamel, æble og valnødder Morgencrumble med bær, æble og mandler Den bedste klassiske chiagrød med bær

slow juice med gulerod, pære, rødbede, citron og ingefær koldhævede speltboller med havregryn moderne øllebrød med kokos, mandler og bær Fynsk rygeost med purløg og radisser

Retroperspektiv // tilbageblik på februar & Marts 1 Retroperspektiv // tilbageblik på februar & Marts 2 speltgroed med peanutbutter og marmelade nemme morgenboller

Det var det jeg havde på hjertet denne gang. Må du få en fantastisk april måned! Helst snart uden et hvidt landskab… am I right?

Abonner
Giv besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments