Søndag morgen #3

Søndag morgen #3 1

Velkommen til tredje indlæg af min føljeton ‘Søndag morgen’. En føljeton om langsomme søndagsmorgener med fokus på hygge og opladning, hvor hverdagens travlhed sættes på pause for en stund over en god portion morgenmad og en snak. Bryg en balje af din yndlings kaffe og kravl under dynen igen, for det er søndag morgen, og du er inviteret ✨


{ Søndagslokation }

Jeg sidder pt. ved vores spisebord i lejligheden, som her i vinterhalvåret kæmper med at holde et ordentligt niveau af lys og en god temperatur. Jeg har viklet min dyne om mig, lænket min hånd til en kop kaffe med sødmælk, og sat mig ned for at skrible lidt ned, inden jeg skyder dagen helt igang.

{ Søndagsoutfit }

Nattøj. All day long.

{ Søndagsbordet }

Selvom jeg virkelig ville ønske, at min søndag havde stået på det helt store brunchbord, så endte realiteten med at være et par skiver grydebrød med olivenolie, havsalt og oregano, som jeg lavede til min venindes tapasbord i fredags. Det var hurtigt og godt, men jeg regner med at tage revanche i næste weekend med lidt flere komponenter…

{ Søndagsplaner }
  • Lave 2 slags julebag, som jeg deler opskrifterne på i November og December… hvis det altså bliver godt 😉
  • Få ordnet lidt praktiske ting så som vasketøj, oprydning og god aftensmad!
  • Læse et kapitel færdigt, som jeg startede på i går. Ellers holder jeg studiefri i dag!
  • Handle ind til den kommende uge
  • Hygge med en af de serier, jeg er igang med lige nu
{ Søndagsprep til den kommende uge }
  • Mine yndlings surdejsboller. Jeg har netop sat en portion over, som jeg folder hver halve time. Normalvis brugte jeg altid røremaskine, men jeg finder det virkelig tilfredsstillende at have fingrene i dejen. Rent bogstaveligt talt. Hvordan man griber det an som et alternativ til røremaskinen, skal jeg nok lige få beskrevet i opskriften på et tidspunkt…
  • Måske lave en pesto af den rest persille, som jeg ikke fik brugt i sidste uge. Jeg tænker, at den kunne være god i en surdejsbolle til madpakken!

I dag var et af de kortere søndagsindlæg, men tænkte alligevel, at det var hyggeligt at dele lidt om min dag. Dagen flyver allerede afsted, så jeg må hellere komme igang med dagens projekter! Hav en skøn søndag venner <3

Abonner
Giv besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments