Om Anna

HVEM STÅR BAG?

Velkommen til mit (morgenmads)univers!

Mit navn er Anna, og det er mig, som står bag groedgrisen.dk.

Jeg har en kæmpe interesse for at spise, lære, eksperimentere, style, fotografere og nørde mad, og det har jeg længe delt med jer, som læser med, her i mit lille hjørne af internettet. På min blog (og dertilhørende SoMe kanaler) finder du lækre brunch- og morgenmadsopskrifter til hverdag og weekend, appetitlige billeder, masser af grød, hyggelige hverdagsglimt og forhåbentligt en lyst til at hoppe i køkkenet. 

Jeg er sidenhen gået på “pension”, da jeg blev færdiguddannet og opstartede fuldtidsjob, så min hjemmeside opdateres ikke med nyt indhold, og jeg svarer ikke kommentarer. Den holdes dog ved lige, så du stadig kan tilgå den, og bruge opskrifterne helt gratis. 

Jeg håber, at du har lyst til hygge (og spise) med.

SPØRGSMÅL:

Hvis du sidder og brænder inde med et spørgsmål, eller noget du bare gerne vil dele med mig, så er du mere end velkommen til at skrive til mig på kd.nesirgdeorgobfsctd@ofni

groedgrisen anna
Om Anna 3

ANNNONCER & AFFILIATIVE

Du vil sommetider støde på indlæg, som er udgivet i samarbejde med virksomheder på min blog. Jeg siger kun ja til samarbejder, og til at teste produkter, som jeg mener passer til bloggens ånd, og som jeg kan stå inde for. Jeg er altid oprigtig og ærlig, sponsoreret eller ej.

Der indgår ligeledes sommetider reklame links i mine opskrifter. Når jeg henviser til produkter, er det et direkte link til det anvendte produkt, så du er sikker på at kunne få præcis samme resultat, når du selv laver opskriften. Ved køb på den pågældende hjemmeside får jeg en lille procentdel af beløbet, og prisen ændrer sig ikke for dig.

 

KONTAKT

Jeg indgår på nuværende tidspunkt ikke nye samarbejder, men kan kontaktes på:

Mail: [email protected]
Tlf: 25571221

Se eksempler på nuværende/tidligere samarbejdspartnere i min portfolio. Mediekit med tal og flere informationer kan fremsendes.