Søndag morgen #4

søndag morgen

Velkommen til fjerde indlæg i min føljeton om langsomme søndagsmorgener med fokus på hygge og opladning, hvor hverdagens travlhed sættes på pause for en stund over en god portion morgenmad og en snak. Bryg en balje af din yndlings kaffe og kravl under dynen igen, for det er søndag morgen, og du er inviteret ✨


{ Søndagslokation }

Hjemme i skiftevis seng og sofa. Fællesnævneren (og temaet, har jeg lyst til at skrive) for min søndag er “dyne” og hygge i et ikke-eksisterende tempo.

{ Søndagsoutfit }

Viklet ind i en dyne (som sagt), en stor varm strik og hyggelige bløde bukser.

{ Søndagsbordet }
{ Søndagsplaner og søndagsprep til den kommende uge}
  • Skamløs binge af små-dårlige julefilm.
  • Jeg ville virkelig gerne skrive rengøring, læsning til studiet eller andet produktivt på listen, meeeeen nej. Ikke i dag. En tur i Netto måske, bare for at sikre vores overlevelse de kommende par dage.
{ Søndagstanker }
  • De her dage synes jeg mest af alt, jeg tænker på, at jeg snart skal i praktik og ud i den virkelig verden og omdanne al den teori jeg har lært de sidste 3,5 år til praksis. Dét glæder jeg mig helt vildt til.
  • Jeg er lidt i gang med at brainstorme på en opskrift, jeg har i tankerne at udvikle i morgen!
  • Jeg har endelig endelig endelig besluttet mig for at købe den fine y stol, som jeg virkelig har ønsket mig i mange år efterhånden, så det svæver jeg lidt over her fra sofaen.

Kan I have en dejlig dejlig søndag ?✨

Abonner
Giv besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments