Søndag morgen #5

søndag morgen

Velkommen til femte indlæg (og første i dette årti) i min føljeton om langsomme søndagsmorgener med fokus på hygge og opladning, hvor hverdagens travlhed sættes på pause for en stund over en god portion morgenmad og en snak. Bryg en balje af din yndlings kaffe og kravl under dynen igen, for det er søndag morgen, og du er inviteret.

{ Søndagslokation }

Jeg er godt placeret i min sofa med en blød dyne omkring mig imens jeg lytter til regnen sile ned uden for, suppleret af noget rolig musik. Ekstra-dynen er for øvrigt fast inventar i sofaen vinteren over… et af mine bedre life hacks, hvis jeg selv skal sige det. I hånden har jeg en kop kaffe, og på lårene ovenstående morgenmadsplatte.

{ Søndagsoutfit }

Jeg er trukket i mine grå hygge-bukser, som jeg fik i julegave, og som jeg har på konstant, når jeg er herhjemme. De bløde bukser er tilsat morgenhår, som står i alle retninger, en løs t-shirt og trætte øjne.

{ Søndagsbordet }

Min søndag morgen er startet med en koldhævet bolle med smør og marmelade, et blødkogt æg og kaffe på sidelinjen (selvfølgelig). Jeg havde egentlig tænkt mig at lave french toast af det bananbrød, jeg lavede i går, men dovenheden tog over, og jeg gik med klassikeren.

{ Søndagsplaner }

Jeg har en uforholdsmæssig lang to-do liste for dagen taget i betragtning af, at det er søndag. Den begynder jeg lige at snegle mig igennem om 1-2-3…

Jeg skal blandt andet i bunds med min mail-indbakke, have sendt nogle bilag til min bogholder, læst til studiet og ordnet et par andre praktiske ting. Heldigvis kommer min far og hygger til brætspil og mad i aften, så det er dejligt at kunne se frem til, når resten af dagen bliver lidt praktisk ovenpå de sidste par uger med on-and-off sygdom.

{ Søndagsprep til den kommende uge }
  • Jeg overvejer om jeg skal gå i køkkenet og lave en portion spinatvafler og laksesalat eller tunsalat, og så være lidt overskudsagtig med madpakkerne den kommende uge… Det kan godt være, at det bliver ved ønsketænkning.
  • Jeg skal også have handlet ind til den kommende uge, og finde ud af hvad vi egentlig skal have at spise … også bare i aften.
{ Søndagstanker }
  • Jeg tænker lidt på, hvilke madlavningsprojekter ugen skal byde på. Jeg har hjemme-studiedag mandag-onsdag, så der skulle nok blive plads til produktionen af et par nye opskrifter ind i mellem læsningen… Jeg håber! Jeg gad godt dedikere en af dagene til lidt kreatid i køkkenet!
  • Jeg har købt en tur til Paris til Daniel og jeg om et par uger i anledning af hans fødselsdag, så jeg er så småt begyndt at notere mig, hvilke ting vi gerne vil lave og se. Sådan udover alle de timer jeg regner med, at vi skal slingre på caféer, drikke kaffe og spise croissanter…
  • Det der fylder mest i mine tanker lige nu er dog, at jeg endelig er startet i praktik. Det er på en børne- og ungdomspsykiatrisk afdeling, og jeg har glædet mig som et lille barn. Jeg tror det bliver et vanvittigt spændende år, og jeg glæder mig allerede til at skulle afsted i den kommende uge igen!

Jeg håber du får verdens dejligste søndag (og vinterferie, hvis du er så heldig) ✨

Abonner
Giv besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments