Røget laksesalat med skyr, dild og citron

laksesalat-med-skyr-dild-citron-

I sidste uge delte jeg en virkelig lækker opskrift på tunsalat. Den blev taget rigtig godt imod, så derfor tænkte jeg, at det var essentielt at dele denne dejlige laksesalat med jer også. Den er nemlig VIRKELIG god. Perfekt både til frokost, brunch og aftensmad.

Laksemousse / laksesalat

Normalvis har jeg ikke haft kød og fisk på bloggen, men med min nye blogkategori ‘brunchkomponenter‘ er det muligt for mig at vise jer et bredere udvalg af de ting, jeg laver i mit køkken. Jeg elsker at eksperiemtnere med forskellige råvarer, både salt og sødt, og med denne laksemousse byder jeg en smule mere alsidighed velkommen i mit univers! Og jeg er ret vild med det – ligesom med laksemoussen 😉

Jeg synes den smager forrygende på et stykke ristet rugbrød akkompagneret med et par salatblade. Den er derudover fantastisk at servere til en brunchanretning med koldhævet morgenbrød til eller på en god frokostsalat.

Røget laksesalat med skyr, dild og citron 1

Find opskriften på laksesalat her:

laksesalat-med-skyr-dild-citron-

Laksesalat med varmrøget laks, skyr, dild og citron

4,34 fra 15 stemmer
Antal: 1 lille skål
Forberedelse10 minutter
I alt10 minutter

Ingredienser

 • 125 g varmrøget laks
 • 100 g skyr eller creme fraiche
 • 20 g mayonnaise
 • 1 tsk sennep
 • ½ spsk citronsaft
 • ½ løg ((gerne rødløg))
 • ½ bundt dild
 • Salt og peber

Instruktioner

 • Kom laksen i en skål og riv den fra hinanden, så den bliver til små stykker
 • Hak løg og dild fint og kom i skålen
 • Kom de resterende ingredienser i skålen og rør til det er én samlet masse
 • Smag laksemoussen til med salt og peber
Har du prøvet opskriften?Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag @groedgrisen eller #groedgrisen på dine billeder på instagram.


Har du prøvet en af mine opskrifter?
Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag #groedgrisen eller #grødgame på jeres billeder på instagram.

Abonner
Giv besked om
6 Comments
Nyeste
Ældste
Inline Feedbacks
View all comments