Speltgrød med peanutbutter og marmelade

Peanutbutter-jelly TIIIIIME. Hør sangen lige her, hvis du liiige skal i peanutbutter-jelly stemning, inden du smutter i køkkenet og kokkerer denne skønne grød!

Speltgrød med peanutbutter og marmelade på toppen er en genfunden kærlighed i mit køkken. Den har vundet mit hjerte fordi den er nem, har få komponenter, og så smager den bare skide godt. Jeg er fuldstændig tosset med kombinationen af crunchy peanutbutter og sød marmelade, og har faktisk spist det på grød i en lang årrække. Derfor var det da også på tide, at netop den kombination blev introduceret på bloggen!

spelt-groed-med-pb-og-jelly

Speltflagerne giver et dejligt bid til grøden, og sammen med kaffe er det en perfekt start på dagen!

Læs også: bagt grød med æble, peanutbutter og chokolade eller grød med æble, kanel og peanutbutter

Find opskriften på speltgrød med peanutbutter og marmelade her:

5 fra 1 stemme
spelt-groed-med-pb-og-jelly
Speltgrød med peanutbutter og marmelade
Tilb. tid
8 min
Samlet tid
8 min
 
Ret: Morgenmad
Antal: 1 person
Ingredienser
Grød
  • 1 dl speltflager (grovvalsede)
  • 1 spsk speltkerner
  • 1 dl vand
  • 1,5 dl mælk
  • Et nip salt
Topping
  • 1 spsk crunchy peanutbutter
  • 1 spsk marmelade (gerne boysenbær eller hindbær)
Sådan gør du
  1. Kom alle grødens ingredienser i en gryde og kog den på middel varme. Rør løbende!

  2. Top grøden med peanutbutter og marmelade

 

Har du prøvet en af mine opskrifter? Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag #groedgrisen eller #grødgame på jeres billeder på instagram.

Skriv et svar

Close Menu