Idéer til brunchbordet // påskebrunch

Idéer til brunchbordet // påskebrunch 1

Mangler du idéer til weekendens brunchbord? Frygt ej, for her kommer den ultimative samling af idéer!

Hvert år inviterer min mor nemlig hele familien Nordenlund (ja altså det navn jeg faktisk går under i den virkelige verden, hvor jeg ikke præsenterer mig selv som ‘grødgrisen’) på det mest overdådige brunchbord. Det gør hun i anledningen af påsken, og i år var ingen undtagelse. Min mor har altid været en kæmpe inspiration i et køkken, og er den sejeste jeg kender til at sammensætte et brunchbord, som slår benene væk under en. Der er i.n.t.e.t der mangler, og nogle gange er det simpelthen bare helt perfekt med den der “der-er-så-meget, jeg-ved-ikke-hvor-jeg-skal-starte”-følelse. Og når nogle i selskabet så fik et par drinks for meget indenbors aftenen før, så er et overdådigt brunchbord en glimrende overlevelsesmetode.

Jeg havde egentlig slet ikke tænkt mig at lave et blogindlæg om påskebrunchen, men eftersom der var så mange kommentarer til billedet, jeg lagde op på Instagram, så tænkte jeg alligevel, at menuen var værd at dele på bloggen, så den altid er til at finde. Og jo mere jeg tænker over det, jo mere bliver jeg enig med mig selv om, at man aldrig kan få nok idéer til brunchbordet. Jeg har i hvert fald tit selv stået og skulle sammensætte en brunch, hvor jeg har været i tvivl om, hvilke komponenter, jeg ville have med. Det er netop den situation dette indlæg (og bloggen i det hele taget egentlig) er ideel til at imødekomme, så du aldrig løber tør for idéer til brunchbordet..

Idéer til brunchbordet

Idéer til brunchbordet

Al maden er desværre ikke repræsenteret på billederne, da jeg kun tog et sparsomt antal med min mobiltelefon, men alt er skitseret i listen nedenfor:

Frugt/grønt

  • Frugt: vandmelon, galiamelon, vindruer, banan, ananas og æble
  • Grønt: tomat, agurk, rød peberfrugt og avocado

Brød

Kød og fisk

  • Brunchpølser
  • Varm leverpostej med sprødt bacon
  • Laks

Sødt

Mejeri

Diverse

 

Jeg håber indlægget gav lidt inspiration til dit kommende brunchbord! Alt andet vil næsten undre mig.

Kæmpe kram og god weekend!

Abonner
Giv besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments