Den nemmeste og bedste bærkompot med kun 4 ingredienser!

Den nemmeste og bedste bærkompot med kun 4 ingredienser! 1

Jeg vil vove den påstand, at dette formentlig er den nemmeste og bedste bærkompot, du nogensinde kommer til at lave. Den er simpel, og smager bare skønt!

Kompot med skovbær

Når jeg skriver ‘bedste bærkompot’, mener jeg ikke kun bedst på smagen. Smagen er virkelig skøn, men en af de ting, jeg er helt vild med, ved denne kompot er, at den er så uhyre nem at lave. Alt du skal bruge er citronsaft, frosne bær, vand fra hanen og sødme af en eller anden art. Alt er noget du formentlig allerede har liggende hjemme, og hvis ikke, er det alle sammen ting, der kan fås i et almindeligt discount supermarked. Der skal egentlig ikke mere til, for at lave en skøn kompot, og på trods af den simple struktur, smager kompotten lige som sådan en skal!

Den nemmeste og bedste bærkompot med kun 4 ingredienser! 2

Er du vild med kompotter på din morgengrød? Så prøv f.eks. istedet at lave æblekompot eller solbærkompot.

Find opskriften på min bedste bærkompot her:

bedste bærkompot

Bærkompot

4,09 fra 24 stemmer
Antal: 1 lille glas
Tilberedelse15 minutter
I alt15 minutter

Ingredienser

  • 200 g frossen skovbærblanding ((brug en version uden jordbær, da de bliver vandlede og er svære at koge ud. Bærblandingen kan evt. erstattes af frosne bær, du selv blander))
  • 2 spsk vand
  • 1 tsk citronsaft
  • 2-3 spsk sukker ((eller din foretrukne erstatning))

Instruktioner

  • Alle ingredienser hældes i en gryde, koges op og hældes i et glas med låg
  • Opbevares i køleskabet
Har du prøvet opskriften?Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag @groedgrisen eller #groedgrisen på dine billeder på instagram.

Har du prøvet en af mine opskrifter? Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag #groedgrisen eller #grødgame på jeres billeder på instagram.

Abonner
Giv besked om
2 Comments
Nyeste
Ældste
Inline Feedbacks
View all comments