Røræg // cremede og luftige scramble eggs

Opskriften på røræg/scramble eggs indeholder reklamelinks markeret med *

røræg cremede scramble eggs bedste opskrift

Hvis der er noget jeg elsker, men som bloggen underligt nok slet ikke bærer præg af, så er det at spise æg til morgenmad. Oftest i form af blødkogte æg eller røræg. Gerne akkompagneret med ristet rugbrød, sprødt seranoskinke og friske tomater som her. Allerhelst også med avocado til!

De bedste scramble eggs

Jeg har brugt de sidste 2 dage på at lave røræg. Okay måske ikke specielt intensivt, men faktum er, at jeg har lavet det 4 gange på 2 dage. Bevæggrunden er simpel. Jeg ELSKER røræg, og inden min opskrift kom på bloggen, måtte jeg liiiige lave dem nogle gange mere for at perfektionere fremgangsmåden. Nu er opskriften klar – og den er mere simpel, end nogen anden opskrift. Men ting behøver ikke være komplicerede, for at være perfekte.

røræg cremede scramble eggs bedste opskrift

Cremede røræg

Vi kender alle de vandede eller tørre versioner af scramble eggs, og det er altså ikke dem, I finder her. Heldigvis, har jeg lyst til at skrive. Disse røræg er luftige og cremede, som de fåes på de gode caféer. Lige nøjagtig, som jeg bedst kan lide dem.

Tricket ligger i fremgangsmåden, mere end det ligger i ingredienslisten! Scroll ned og læs med!

røræg cremede scramble eggs bedste opskrift

Find opskriften på røræg/scramble eggs her:

5 fra 2 stemmer
røræg cremede scramble eggs bedste opskrift
Røræg // cremede og luftige scramble eggs
Antal: 1 person
Ingredienser
Røræg
  • 2 æg
  • 1 tsk smør
  • Evt. et skvæt mælk eller fløde (fløde er ægte weekend edition 😉 )
  • Havsalt*
  • Friskværnet peber
  • Purløg
Idéer til tilbehør
Sådan gør du
  1. Kom æg og smør (og evt. mælk/fløde) på en kold pande, og tænd på middel varme

  2. Brug en spatel til at røre æg og smør sammen i panden, og vend/rør konstant i massen imens de begynder at tykne

  3. Tag dem af varmen med jævne mellemrum, så de ikke tykner for hurtigt

  4. Når æggene er lige ved at være færdige, og stadig er bløde, tages de af panden, så de ikke bliver stive. Dette er det vigtigste trick ift. at få gode røræg. De bliver helt færdige, når de får lov at stå i sin egen varme i en skål inden servering

  5. Krydr røræggene med salt, peber og purløg og server lune f.eks. sammen med sprødstegt seranoskinke, ristet rugbrød, tomater og avocado

 

Har du prøvet en af mine opskrifter? Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag #groedgrisen eller #grødgame på jeres billeder på instagram.

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Denne opskrift har lige ændret den måde jeg laver røræg på! Det smagt fantastisk!

    1. Hej Laura,

      Iihh det gør mig så glad! Der er nemlig bare vildt meget forskel på fremgangsmåden.

      Knus Anna

Skriv et svar

Luk menu