Quinoa mysli på kanelgrød

Quinoa mysli på kanelgrød 1
Opskriften på quinoa mysli er udgivet i samarbejde med Valsemøllen.

quinoamysli-opskrift-valsemoellen-foodstyling-madfotografering-

Vi kan godt blive enige om, at vejret ikke helt arter sig, som man kunne ønske sig her i slutningen af maj…. men så må man altså snyde lidt 😉 Et godt sted at starte er med denne kolde kanelgrød med rabarberkompot og quinoamysli. Den har en fantastisk dejlig og mild smag af kanel, og sammen med den syrlig-søde rabarber og knasende sprøde mysli, er det en portion man ikke sådan lige bliver træt af!

Sprød quinoa müsli med mandler

Første stop mod sommermorgenmaden er at lave myslien, og lad mig sige det, som det er:

Quinoa mysli er G E N I A L T.

Tidligere har jeg kun anvendt quinoa frøene i kogt format, enten i 3-kornsgrød, diverse salater eller i breakfast bowls, men så prøvede jeg at bruge dem rå i denne mysli. Game changer!

De bidrager med det lækreste knas, og jeg har i skrivende stund allerede spist mig igennem 2 store glas quinoa mysli. Jeg er trods alt ramt af en travl bachelor-periode, hvor mysli med mælk altså bare er genialt foran computeren. Heldigt for mig, at det smager glimrende, haha!

kold-groed-step-1
quinoamysli-opskrift-valsemoellen-foodstyling-madfotografering-
kold-groed-step-2
Quinoa mysli på kanelgrød 2

Quinoa mysli i samarbejde med Valsemøllen

Til opskriften har jeg (som jeg så ofte gør) anvendt produkter fra min faste samarbejdspartner Valsemøllen. Jeg har efterhånden udviklet en hel del opskrifter med deres skønne produkter, og endnu en gang er der kommet noget virkelig velsmagende ud af det.

Myslien med quinoa er lavet på få ingredienser, med Valsemøllens økologiske solsikkerkerner, grovvalsede havregryn og qunioa som basis. Det giver en mysli med massere af sødme, sprødhed og god smag, samtidig med at quinoaen, solsikkekernerne og havregrynene bidrager med protein og fibre, så muslien er med til at holde dig mæt længe.

Brug myslien ovenpå en tyk smoothie bowl, koldskålschiagrød eller ovenpå denne kolde grød sammen med rabarberkompot.

quinoamysli-opskrift-valsemoellen-foodstyling-madfotografering-

Mangler du mere inspiration til sommerens kolde grøde? Prøv også: køleskabsgrød med bærkompot, hindbærchiagrød med hyldeblomst, birchermysli med jordbær og koldskålschiagrød.

Find opskriften på quinoamysli og kold kanelgrød nedenfor her:

quinoamysli-opskrift-valsemoellen-foodstyling-madfotografering-

Quinoamysli

5 fra 2 stemmer
Antal: 1 glas
Forberedelse5 minutter
Tilberedelse10 minutter
I alt15 minutter

Ingredienser

Instruktioner

  • Kom alle mysliens ingredienser på en pande, og varm op imens du rører grundigt, så honningen og smøren smelter, og fordeles på de øvrige ingredienser.
  • Rist myslien indtil ingredienserne er godt gyldne, og de begynder at blive sprøde.
  • Hæld myslien på en bageplade beklædt med bagepapir, og lad den køle HELT af. Dette gør, at myslien bliver helt sprød.
  • Opbevar myslien i et tætlukket glas og brug på grød, yoghurt, skyr eller lign.
Har du prøvet opskriften?Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag @groedgrisen eller #groedgrisen på dine billeder på instagram.
quinoamysli-opskrift-valsemoellen-foodstyling-madfotografering-

Kold kanelgrød

5 fra 3 stemmer
Antal: 1 person
Forberedelse5 minutter
I alt5 minutter

Ingredienser

Grød

Topping

Instruktioner

  • Kom alle grødens ingredienser (på nær yoghurten) i en skål og rør dem grundigt sammen. Sæt grøden på køl natten over, så den samler sig.
  • Bland yoghurten i grøden og server med rabarberkompot og quinoamysli.
Har du prøvet opskriften?Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag @groedgrisen eller #groedgrisen på dine billeder på instagram.
Abonner
Giv besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments