Søndag morgen #1

soendag-mogen-morgenbord-brunch-morgenmad-hygge-samsoe-sommerhus

Velkommen til bloggens nyeste tiltag. En føljeton om langsomme søndagsmorgener med fokus på hygge og opladning, hvor hverdagens travlhed sættes på pause for en stund over en god portion morgenmad og en snak. Bryg en balje af din yndlings kaffe og kravl under dynen igen, for det er søndag morgen, og du er inviteret ✨


{ Søndagslokation }

I sommerhus på Samsø. Der er skruet op for hygge, madlavning (og opskriftsudvikling), lange gåture i det små-kolde efterårsvejr, og ned for studierelevant læsning og to-do lister. Jeg har været sindssygt træt de sidste mange uger, så en weekend med fokus på opladning har været helt perfekt.

{ Søndagsselskab }

…min søde veninde Maria, hvis forældre ejer det fine sommerhus, vi indtog her i weekenden. Du har måske set de små hyggeglimt på min story på Instagram her over weekenden?

{ Søndagsoutfit }

Jeg er iført min yndlings strik, utæmmet bølget morgenhår og nogle bløde hyggelige bukser. Lag på lag på lag, varmt og intet der strammer.

{ Søndagsbordet }
 • Æbleboller (opskrift kommer!) med rigeligt smør
 • Smilende æg
 • Amerikanske pandekager med hjemmelavet æblesirup
 • Nybrygget kaffe (denne kaffevariant er min favorit pt., når jeg er hjemme)
 • Æbler fra æbletræet i haven
{ Søndagsplaner }
 • Senere i dag tager vi med færgen tilbage til Sjælland, og så skal jeg med toget hjem til Odense igen, hvor jeg er alene hjemme i lejligheden lidt endnu.
 • Se videre på serien “Jane the Virgin” på Netflix. Det er en romantisk komedie som er lidt fjollet, men tosset underholdende og hyggelig, og med et blink var jeg igang med femte sæson…. Den kan anbefales til at slå hovedet fra. Hvis du i stedet er til mere substans og psykologiske serier er “unbelievable” virkelig anbefalelsesværdig. Indrømmet: jeg veksler lidt mellem at være en semi-voksen kandidatstuderende og teenagepige i mit serievalg…. Er det noget, som man nogensinde vokser fra? “Mean girls” går jo aldrig af mode… vel?
{ Søndagsprep til den kommende uge }
 • Indhente (en del) læsning til studiet, så jeg kan komme med på den front igen…
 • Få tømt ud i køleskabet og tryllet madresterne om til noget godt, inden jeg vender snuden mod Roskilde for at holde resten af efterårsferien hos min mor.
 • Lave mandel-solsikkekernesmør til den kommende uges morgenmad.
{ Søndagstanker }
 • Jeg vil være endnu bedre til at lave wienerbrød ligesom min kære bager-morfar, så jeg snart kan dele en opskrift med jer. Jeg tror snart, at jeg må få booket endnu en session med hans kyndige assistance…
 • Jeg gad virkelig godt skabe mere tid til at tage på små-ture og få et break fra hverdagen. Har du nogle gode bud på steder til weekend-ture som kan nås med offentlig transport?
 • Daniel er hjemme igen fra studietur (og efterfølgende ferie) om en uges tid, og jeg glæder mig!
 • Jeg skal snart til at have kigget lidt på mulighederne for, hvilke steder jeg kan komme i praktik ifbm. mit kandidatstudie i psykologi. Jeg er virkelig begyndt at glæde mig helt vanvittigt til at skifte det tunge læsestof ud med noget mere praktisk erfaring. Det bliver SÅ fedt!

Hav en dejlig efterårs-søndag ?✨ … og kom endelig med feedback på formatet enten her eller på Instagram, så jeg ved, om I kan lide denne type indlæg.

Abonner
Giv besked om
2 Comments
Nyeste
Ældste
Inline Feedbacks
View all comments