Det her er nok en af de mest indlysende brunchidéer, du nogensinde kommer til at falde for på din vej på tværs af mine indlæg. But I ain’t even sorry. Der er nemlig en grund til, at jeg alligevel offentliggør “opskriften” på bloggen på trods af, at det hverken er revolutionerende eller egentlig måske overhovedet kan kvalificeres som en opskrift. Anretningen er nemlig simpel, men bare LÆKKER.
Min vision med Grødgrisen er, at bloggen skal rumme en mase gode idéer til brunch, og omend dette er en lidt klichéfyldt idé, så er den altså god! Sådan et glas med græsk yoghurt med granola og bær skaber begejstring hos de fleste!
Anretning med græsk yoghurt til brunch
Taget i betragtning af, at lignende anretninger står på brunchbordet, stort set hver gang, jeg hoster en brunch, så var det på tide, at anretningen kom på bloggen. Det er lidt forskelligt, om jeg laver den med græsk yoghurt eller skyr, med kompotter, marmelader eller friske bær, men ikke desto mindre så er det næsten svært at ødelægge.
Server evt. dine anretninger med blødkogte æg og lækre bamseboller som på billedet ovenfor. Ellers er din græske yoghurt nu også i godt selskab, hvis du i stedet serverer dem med surdejsboller eller grødboller.
Find opskriften på græsk yoghurt med granola og bær her:
Græsk yoghurt med granola og bær
Ingredienser
- 2 spsk granola
- 3 spsk græsk yoghurt ((kan erstattes af skyr))
Version 1
- 1 spsk solbærkompot
Version 2
- Lidt ahornsirup
- En lille håndfuld friske bær ((her stikkelsbær, brombær og mirabelle))
Instruktioner
- Kom granola i et lille glas og derefter græsk yoghurt
- Top med solbærkompot (eller valgfri kompot/marmelade) eller ahornsirup og friske bær
Har du prøvet en af mine opskrifter? Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag #groedgrisen eller #grødgame på jeres billeder på instagram.