Æggewraps i 2 versioner!

Æggewraps i to versioner - perfekt til morgenmad, frokost og aftensmad

Nyeste faste inventar i mit køleskab er æggewraps! Jeg ville have indsat en trummehvirvel, men på nuværende tidspunkt har du allerede læst overskriften og set billedet, og så er der ikke meget overraskelsesmoment tilbage. Men skønne er de, og så er det altså bare mega nemt at hive sådan en fætter ud af køleskabet, komme fyld i, og så er morgenmaden klar på få minutter. At de er så nemme, kan jo sådan set anses for at være et kvalitetsstempel i sig selv.

Æggewraps til morgenmad, frokost og aftensmad

Jeg er på kort tid blevet rigtig pjattet med disse æggewraps med chiafrø, hvis fyld kan varieres i det uendelige. Æggewrappen er meget basis, så den fungerer godt med en masse forskelligt slags fyld i. De er vildt skønne både med tunsalat, dild, avocado og tomat i, men også med blæbær-skyr-mascarpone-creme i. Sidstnævnte fik forresten et lidt kringlet navn, men godt smager den!

Æggewraps i to versioner - perfekt til morgenmad, frokost og aftensmad

Næste gang jeg laver æggewraps vil jeg prøve at smøre med et lag hasselnøddesmør, et par skiver banan og måske en klat hjemmelavet bærkompot. Det tror jeg kunne blive super lækkert!

Find opskriften på æggewraps med chiafrø her:

5 fra 3 stemmer
Æggewrap i to versioner - perfekt til morgenmad, frokost og aftensmad
Æggewrap
Forb. tid
10 min
Tilb. tid
5 min
Samlet tid
15 min
 
Antal: 1 person
Ingredienser
Æggewrap
  • 2 æg
  • 2 spsk mælk
  • 1/3 tsk salt
  • 1 spsk chiafrø
  • Smør til stegning
Idéer til fyld
Sådan gør du
  1. Bland alle ingredienserne til æggewrappen i en skål og lad den trække i 10 min

  2. Når æggemassen har trukket, røres en smule rundt, så der ikke er klumper af chiafrø

  3. Varm panden op på medium varme, smelt smøret og fordel æggemassen i et tyndt lag

  4. Når æggewrappen er blevet gylden, vendes den og steges gylden på den anden side
  5. Server æggewrappen med tunsalat, skyr-mascarpone-creme med blåbær, kødsovs eller lign., alt afhæng af hvad du har lyst til!

Har du prøvet en af mine opskrifter? Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag #groedgrisen eller #grødgame på jeres billeder på instagram.

Skriv et svar

avatar
  Abonner  
Giv besked om
Luk menu