Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Æggewrap
4,34
fra
9
stemmer
Servings:
1
person
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedelse
5
minutter
min
I alt
15
minutter
min
Ingredienser
Æggewrap
2
æg
2
spsk
mælk
⅓
tsk
salt
1
spsk
chiafrø
Smør
til
stegning
Idéer til fyld
Tunsalat
((med avocado, frisk dild, spinat og tomat))
Skyr-mascarpone-creme
((gerne tilsat optøede blåbær og lidt sukker))
Instruktioner
Bland alle ingredienserne til æggewrappen i en skål og lad den trække i 10 min
Når æggemassen har trukket, røres en smule rundt, så der ikke er klumper af chiafrø
Varm panden op på medium varme, smelt smøret og fordel æggemassen i et tyndt lag
Når æggewrappen er blevet gylden, vendes den og steges gylden på den anden side
Server æggewrappen med tunsalat, skyr-mascarpone-creme med blåbær, kødsovs eller lign., alt afhæng af hvad du har lyst til!
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Har du prøvet opskriften?
Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag
@groedgrisen
eller
#groedgrisen
på dine billeder på instagram.