20 random facts om mig

20 random facts om mig

Min søde veninde Pernille Thyrring spurgte mig forleden dag på Instagram, om jeg ville dele 20 facts om mig selv. Det har jeg faktisk gjort en gang før, bare med 10 ting, og siden I tog så godt imod indlægget dengang, så er det måske ikke helt ved siden af med en ny runde her et års tid efter.

Jeg har valgt at dele indlægget på bloggen istedet for på Instagram, så det er lettere tilgængeligt for flere nysgerrige hoveder. Jeg er i hvert fald selv glad for at vide, hvem jeg læser med hos, og synes at det er rart at kunne mærke personen bag ordene. Det samme håber jeg, at dette indlæg giver jer anledning til. Måske I føler, at I kender mig bare en smule mere, når I har læst disse 20 random facts om mig. Det håber jeg.

Hvis I kan nikke genkendende til nogle af tingene, så må I endelig skrive det i kommentarfeltet. Det kunne være lidt skægt!

20 random facts om mig

20 random facts om mig:

 1. Mit ene øje bliver dobbelt så stort som det andet, når jeg smiler. 
  Se selv på ovenstående billede, haha! Det er en rimelig ligegyldig detalje, men det formåede alligevel at genere mig i en årrække, da jeg var teenager.


 2. Jeg snakker helt vildt meget i søvne.
  Daniel beretter ofte om, hvilke intellektuelle (eller knap så intellektuelle) samtaler jeg har med mig selv om natten. Creepy.


 3. For 9 måneder siden donerede jeg 40 cm hår til kræftens bekæmpelse, så de kunne lave det til en paryk.
  Tidligere var jeg enormt øm om mit hår, men i takt med, at jeg bliver ældre, er der bare ting, som er vigtigere end hår. Nu drømmer jeg bare om, at det snart bliver langt nok til, at jeg kan donere det igen. Det er allerede vokset helt vildt, så måske om et års tid?


 4. Jeg vælger altid gul, når jeg spiller brætspil.
  Det gør jeg af den simple årsag, at ingen jeg kender vil have gul, og det er sgu da nemmere at vælge gul, end at bruge tid på at diskutere. Right?


 5. Jeg hader at gøre rent. Hader.

 6. Jeg har villet læse psykologi siden jeg gik i 7-8 klasse, og nu er jeg igang med mit tredje år. Yay!

 7. Jeg kan altid spise pomfritter, brownie eller brød med smør, uanset hvor mæt jeg er.

 8. Jeg er hundredemetermester i overspringshandlinger.
  Jeg sidder ofte og arbejder eller læser om aftenen, fordi jeg igennem dagen ikke når nok pga. alle mine overspringshandlinger…….


 9. Daniel og jeg har en seriøst dårlig vasketøjsrutine.
  Tøjet ligger ikke i kurven ret længe, men det rene tøj ender stort set altid med at ligge nyvasket, foldet og pænt i kurven i et par uger, før det når ind i skabet igen.


 10. Jeg har aldrig været fan af lyserød, men nu har jeg lyst til at købe lyserøde møbler, lyserøde striktrøjer og sågar smide mig op af en lyserød væg til fotosession… med lyserøde sko og en lyserød taske. Hvor skal det ikke ende.

 11. Jeg har gået til ridning i mange år, da jeg var barn, men har ikke siddet på en hest siden den dag jeg stoppede.

 12. Jeg var en 12-talspige i folkeskolen og gymnasiet, og selvom det havde sine skyggesider, så er jeg nu bare så lykkelig for, at jeg kom ind på mit drømmestudie.

 13. Jeg har været kærester med Daniel i snart 5 år.
  Vi blev kærester da jeg var 17 år og han var 20 år.


 14. Jeg spiser faktisk også aftensmad, selvom bloggen ikke vidner herom 😉 Mit yndlingsmåltid er dog naturligvis morgenmad.

 15. Min fysiske aktivitet har ændret sig en del de sidste par år. Jeg styrketrænede 5-6 gange om ugen i mange år, men får nu motion ved at gå lange gåture og danse zumba. Jeg styrketræner stadig, men ikke i samme omfang som før.

 16. Mit bedste køb nogensinde var en opvaskemaskine. Daniel og jeg joker tit med, at det reddede vores forhold, haha!

 17. Jeg bryder mig ikke om, når andre mennesker ikke kan lide mig. Jeg er ret sensitivt anlagt, og prøver så vidt muligt at være imødekommende over for alle jeg møder, så jeg slipper for at blive konfronteret med det så tit.

 18. Jeg drak stort set ikke alkohol i 3-4 år. Nu drikker jeg alkohol, når jeg har lyst.

 19. Jeg kan ikke lide at køre bil. Længere. Jeg har ikke kørt ret meget bil de sidste 3 år, og selvom jeg “burde” holde det ved lige, synes jeg bare ikke at “burde” er ret sexet. Jeg har lovet mig selv at bevare pippi-attituden, så jeg tror på mig selv, når jeg endelig skal igang igen en dag.

 20. I flere år spiste jeg stort set ikke brød, gluten og sukker i frygt for at tage på. Jeg har taget revanche siden.

 

Hvis du vil lære mig endnu bedre at kende, er du velkommen til at slå et smut forbi min om mig side eller læse indlægget 10 ting du (måske) ikke vidste om mig. Kan du nikke genkendende til nogle af tingene? Det kunne være så hyggeligt, hvis du kommenterede nedenfor!

Abonner
Giv besked om
17 Comments
Nyeste
Ældste
Inline Feedbacks
View all comments