10 ting du (måske) ikke vidste om mig

groedgrisen grødgrisen anna nordenlund 10 ting du ikke vidste om mig

En ting jeg tit har fået henvendelser på, er hvem det egentlig er, som står bag grødgrisen. Da jeg nu har udvidet grødbiksen, så at sige, og startet bloggen, tænker jeg, at det er en glimrende mulighed for at give lidt indblik i, hvem jeg er. Netop af den grund har jeg lavet listen: 10 ting du ikke vidste om mig. Eller måske nærmere 10 ting du måske ikke vidste om mig.

Dette indlæg var super hyggeligt at skrive, så jeg håber, at bare en brøkdel af den hygge når ud igennem skærmen til dig! 🙂

10 ting du ikke vidste om mig:

  1.  Jeg er ude af i stand til at følge en opskrift slavisk. Meget paradoksalt i virkeligheden, når jeg selv blogger om madopskrifter. Selv mine egne opskrifter laver jeg på slump. Selvfølgelig først efter den ene gang (læs: flere gange), hvor jeg tester og skriver ned, for at maden kan udgøre en helstøbt opskrift, der kan deles her på bloggen.
  2. Jeg er klart blevet miljøskadet af at have taget mad-billeder så længe. Hver gang jeg ser en væg, et gulv eller andet der kunne være smukt at fotografere mad på, så går mine tanker på, hvilket værktøj der mon skal til for at tage et lille stykke med hjem til mit amatør fotostudie. Ret mærkeligt, jeg ved det. Jeg trøster mig dog ved tanken om, at et par stykker gennem tiden har bekræftet, at de tænker det samme om smukke overflader (måske minus værktøjsdelen, men det lever jeg med).
  3. Til at starte med var grødgrisen uden ansigt. Faktisk halvandet år eller sådan noget. Jeg havde lyst til at dele ud af min hobby (læs: lave, style og fotografere mad), men var meget opmærksom på, hvad mennesker omkring mig ville sige, og om de ville synes det var mærkeligt. Så derfor skjulte jeg mig bag madbillederne. Sådan er det heldigvis ikke mere. Jeg er stolt af det arbejde, der ligger bag grødgrisen. Netop af den grund skal der være plads til mig, og ikke kun til instagramvenlig morgenmad.
  4. Jeg er et rodehoved – både i køkkenet og i resten af lejligheden. Heldigvis, fordi jeg arbejder bedst i orden (en upraktisk uoverensstemmelse), er jeg som regel god nok til at få ryddet op igen, hvis jeg skal bruge rummet til noget konstruktivt.
  5. Jeg kan ikke svømme. Jeg har forsøgt at lære det selv, folk har forsøgt at lære mig det, og jeg er nu stoppet med at forsøge at lære det. For let’s face it, det er bare mit lod i livet at komme frem i poolen med hundesvømning. Det er forresten en super anstrengende vej frem, hvis du skulle være i tvivl.
  6. Jeg bider negle. Jeps… det er ikke så lækkert, det ved jeg godt. En sjov lille sidebemærkning er, at det faktisk er derfor, jeg stort set aldrig agerer håndmodel på mine billeder. Det er mine negle simpelthen for kedelige til.
  7. Jeg er helt vild med backpack-rejser, og tænker tit over, hvor godt jeg egentlig trives bare med en rygsæk på ryggen. Det får alle de materielle og “livsnødvendinge” ting herhjemme til at virke så unødvendige. Det er en ting, der efter hver rejse, giver mig stof til eftertanke.
  8. Jeg har virkelig mange planter fordelt på de 75 kvadratmeter, min kæreste Daniel og jeg bor på. Der er så meget grønt, at Daniel er begyndt at kalde stuen for ‘junglen’. Men jeg er bare tosset med det liv planter giver til et rum, og jeg er vild med at være omgivet af dem. Og ja, jeg skrev ‘mine planter’, for Daniel nægter sig ejerskabet.
  9. Jeg er vild med gode mennesker. Ganske enkelt. At være omringet af oprigtige, dejlige mennesker gør mig glad helt ned i maven. Hvad samværet så egentlig inkluderer er underordnet, bare det er fyldt med grin og hygge.
  10. Jeg knuselsker dumme komedier og romantiske film. Pladerromantiske komedier og serier vil for evigt være min ultimative guilty pleasure. Jo mere teen-movie der er over den des bedre.

Vil du vide mere om mig?

Hvis du vil lære mig endnu bedre at kende, er du velkommen til at slå et smut forbi min om mig side. Alternativt er du mere end velkommen til at stille spørgsmål i kommentarfeltet nedenfor.

Abonner
Giv besked om
8 Comments
Nyeste
Ældste
Inline Feedbacks
View all comments