Om mig

Velkommen til mit (morgenmads)univers!

Mit navn er Anna Nordenlund, jeg er 22 år gammel, og det er mig, som står bag groedgrisen.dk. På min blog kan du finde inspiration til sund og lækker morgenmad til den travle hverdag og ligeledes til weekendens hyggelige morgen- eller brunchbord. Som bloggens navn indikerer, er jeg grødentusiast med stort g, så mine udfoldelser i køkkenet (og ligeledes på bloggen) vil i særdeleshed bære præg af den niche, ligesom for at understrege, at ordet ’grød’ ikke behøver at skabe dårlige associationer til klistret havregrød. Da jeg igennem en årrække har delt ud af min interesse for morgenmad på min instagramprofil @groedgrisen, var det nærliggende at starte en sideløbende blog, idét jeg på den måde har mulighed for at dele ud af min interesse på en måde, hvor det er lettere at navigere rundt i opskrifterne, og samtidig som giver plads og rum til flere personlige refleksioner.

Til daglig bor jeg i Odense med min dejlige kæreste Daniel, og studerer psykologi på Syddansk Universitet. Jeg er ikke uddannet indenfor sundhed og ernæring, og jeg er heller ikke kok, men jeg har til gengæld en kæmpe interesse for madlavning, bagning og nørderi i køkkenet. Det deler jeg med dig og alle jer, som læser med, her i mit lille hjørne af internettet.

Hvis det ikke allerede fremgår mellem linjerne, så er jeg et mega madøre. Udover at nyde at lave og spise mad, så synes jeg også det er enormt sjovt at udfolde mig kreativt ved styling og fotografering af mine kreationer. Jeg er ret pjattet med at have gang i en masse projekter, og trives ligeledes fantastisk ved at trække stikket ind i mellem og holde ’grim søndag’, som min mor kalder det. Udtrykket ’grim søndag’ indebærer herhjemme: dyne i sofaen, nattøj hele dagen, og er i virkeligheden bare en dag fyldt op af hygge og afslapning (sommetider i kombination med chokolade). Udover at bruge tid på ovenstående, så er jeg også rigtig glad for at danse Zumba og styrketræne.

Hvis du sidder og brænder inde med et spørgsmål, eller noget du bare gerne vil dele med mig, så er du mere end velkommen til at skrive til mig på: info@groedgrisen.dk eller kommentere et af mine opslag. Har du lyst til at vide mere om, hvem jeg er? Læs også 10 ting du (måske) ikke vidste om mig.

Jeg håber, du har lyst til at følge med. Det vil i hvert fald glæde mig rigtig meget, hvis du har!

//Anna

Luk menu