Sund jordbær milkshake

Sund jordbær milkshake 1

I skrivende stund er min gruppe og jeg i slutfasen af bacheloropgaven, og jeg er derfor all about EASY FOOD. Altså mere end jeg plejer, bevares.

Min diæt består på nuværende tidspunkt mest af alt af leverpostejsmadder med rødbede, faxe kondi free, p-tærter, mexi-pandekager, gnavegrønt og tortillapizza. Jeg kalder det en “Anna special edition bachelor overlevelses menu”. Navnet kræver måske lige lidt arbejde, men indholdet er faktisk slet ikke så dumt.

Nem luftig jordbær milkshake i blender

Især ikke, når menuen sommetider suppleres med en luftig, sød og sund jordbær milkshake som denne. Jeg er på kort tid blevet helt vild med den læskende og sunde jordbær milkshake, og selvom jeg normalvis nægter jordbær adgang i mine smoothies, fordi de hurtige bliver for vandede i smagen, så smager de vidunderligt i denne sunde milkshake sammen med den søde banan og den iskolde mælk.

Opskriften på denne jordbær milkshake er en af de nemmeste opskrifter, jeg har delt herinde i meget lang tid. Ret beset behøver man egentlig kun 3 ingredienser, og så kan man altid lege med smagsgivere for at gøre den ekstra lækker.

Fremgangsmåden er lige så simpel som ingredienslisten: hæld alt i en blender, blend til milkshaken er luftig og cremet, og drik så løs! Hele sommeren.

Jordbær milkshake med 3 ingredienser

Jeg har i hvertfald i mine planer, at min sommer skal byde på en sund jordbær milkshake eller to, for hvert år plukker vi ALT for mange jordbær til, at vi kan nå at få dem spist imens de stadig er friske og saftige. Derfor fryser vi dem altid ned, og så kan vi leve godt af jordbærene i lang tid efter. Det er helt genialt, så man altid på 0 komma fem kan bikse en jordbær milkshake sammen.

sund-jordbaer-milkshake-opskrift-

Er du vild med læskende drikke på morgenbordet? Prøv også: iste med jordbær og mynte, hyldeblomstsaft, grøn juice, vietnamesisk iskaffe og slow juice med gulerod og ingefær.

Prøv opskriften på cremet sund jordbær milkshake her:

Sund jordbær milkshake 2

Jordbær milkshake

Jordbær milkshake smager vidunderligt, og er super nemt at lave.
5 fra 3 stemmer
Antal: 2 personer
Forberedelse5 minutter
I alt5 minutter

Ingredienser

Jordbær milkshake

  • 150 g frosne jordbær
  • 1 frossen moden banan
  • 1,5-2 dl letmælk

Smagsgivere

  • Vaniljesukker
  • Honning
  • Citronsaft

Instruktioner

  • Kom alle ingredienserne i en blender og blend til jordbær milkshaken er cremet og luftig. Hvis du ikke har en så kraftig blender, så start med at blende mælken med bananen, og herefter tilsættes jordbær.
  • Smag din jordbær milkshake til med lidt vaniljesukker, honning eller citronsaft.
  • Hæld på glas og server iskold med det samme!
Har du prøvet opskriften?Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag @groedgrisen eller #groedgrisen på dine billeder på instagram.
Abonner
Giv besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments