Friskpresset grøn juice med mynte og ananas

Friskpresset grøn juice med mynte og ananas slow juice

Friskpresset grøn juice med mynte, ananas, spinat, lime, ingefær og nektariner er frisk og sommerlig, og faktisk ret så perfekt i disse dage hvor temperaturene nærmer sig de 30 grader (crazy!!!!!!!). Selv min kæreste kan lide den, og han er altså ikke let at imponere, når jeg forsøger at få ham til at drikke grønne drikkevarer. Ren æblejuice glider lidt lettere ned 😉

Friskpresset grøn juice i sommervarmen

Jeg læser til eksamen lige for tiden, og jeg sniger mig ud i solen, så ofte, som jeg kan. Med mig har jeg tit et stort glas iskaffe, men den har nu fået en konkurrent: friskpresset juice med mynte, ananas og spinat. Jeg har plantet mynte i en krukke ude i haven, så pt. drikker jeg virgin mojito og juice oftere, end jeg vil indrømme. Mynte i alt og overalt. Jeg er vild med det!

Derudover har jeg også plantet rosmarin, timian, basilikum og persille, og jeg har hørt fra Christine Bonde, at timian juice er mega lækkert. Det må være næsten projekt! Hendes opskrift er her, hvis du vil prøve den også! MEN inden du smutter, synes jeg du skal prøve denne lækre grønne sag af først.

Friskpresset grøn juice med mynte og ananas slow juice

Mangler du en slow juicer? Jeg har en, som jeg er rigtig glad for. Find anbefalingen lige her.

Find opskriften på friskpresset grøn juice med mynte, ananas og spinat her:

friskpresset slow juice med ananas og spinat

Friskpresset juice med mynte, ananas og spinat

4,50 fra 4 stemmer
Antal: 3 små glas
Forberedelse10 minutter
Tilberedelse2 minutter
I alt12 minutter

Ingredienser

Juice

 • 1 lime
 • 3 stilke mynte ((kun bladene))
 • ½ ananas
 • 100 g spinat
 • 1x2 cm ingefær
 • 3 modne nektariner ((jo blødere, jo sødere))

Servering

 • Isterninger

Instruktioner

 • Start med at skylle alle ingredienserne
 • Skær den bitre skræl af limen med en kniv og fjern eventuelle kerner
 • Skær skrællen af ananassen og ingefæren, og fjern stene fra nektarinerne
 • Skær alt ud i grove stykker (alt efter hvad din juicer kan klare), og juice det efter anvisning på din maskine. Kom skiftevis de forskellige ingredienser i for bedste resultat
 • Nyd juicen kold med isterninger i

Noter

 • Fif: hvis du ikke har isterninger, kan du opbevare dine ingredienser på køl inden, så de er koldere.
 • Jeg juicer på en Witt by Kuvings C9600 Slow Juicer (reklamelink)
 
 
Har du prøvet opskriften?Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag @groedgrisen eller #groedgrisen på dine billeder på instagram.

 

Har du prøvet en af mine opskrifter? Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag #groedgrisen eller #grødgame på jeres billeder på instagram.

Abonner
Giv besked om
1 Comment
Nyeste
Ældste
Inline Feedbacks
View all comments