Banansmoothie med peanutbutter og kaffe

Banansmoothie med peanutbutter og kaffe 1
Opskriften på banansmoothie med kaffe er udviklet i samarbejde med Nespresso.

banansmoothie-med-peanutbutter-og-kaffe-opskrift-6

Hvis der er noget, som jeg virkelig elsker at spise til morgenmad om sommeren, så er det en tyk og cremet smoothie med masser af topping. Normalvis tyer jeg ofte til den samme smoothiebowl med bær, men på det seneste har klassikeren fået en værdig konkurrent. Til afveksling er jeg nemlig begyndt at spise denne skønne banansmoothie med peanutbutter og en mild smag af kaffe. Det føles nærmest som at spise is til morgenmad, fordi smoothien er så cremet og sød.

Det kan dertil indskydes hvor genialt det er, at indtage morgenkaffen både integreret i morgenmaden samt ved siden af. Dét kan anbefales, hvis man ligesom jeg lever efter mantraet: “men først… Nespresso kaffe”.

Cremet smoothie med banan og peanutbutter

Udover at smage skønt, så er banansmoothien nok den nemmeste smoothie, du nogensinde kommer til at lave. Selve smoothie-massen indeholder kun 3 ingredienser: frosne bananer, peanutbutter og en sjat Nespresso kaffe, nærmere bestemt deres Ethiopia. De 3 ingredienser blendes til en cremet masse, og så er det bare at mæske den i dig, enten uden eller med topping. Jeg plæderer dog klart for sidstnævnte 😉

banansmoothie-med-peanutbutter-og-kaffe-opskrift-

Banansmoothie med kaffe og morgenkaffe i samarbejde med Nespresso

Nespresso kaffe har i mange år været en uundværlig del af min morgenrutine, og jeg mener stadig, at sådan en kop rendyrket forkælelse giver den bedste start på dagen.

Her om sommeren bliver min gængse varme morgenkaffe ofte skiftet ud med en mere sommerlig variant. Jeg drikker mange forskellige varianter af iskaffe, men der er en simpel og god variant jeg altid vender tilbage til: 1/2-1 tsk brun farin opløses i 1 shot Nespresso kaffe. Glasset fyldes med isterninger. 1 dl letmælk eller sødmælk kommes i et gammelt marmeladeglas med låg på, og der shakes indtil det er helt skummet. Hæld mælken i glasset og nyd! Dem har jeg godt nok drukket mange af gennem tiden…

PPSSSTTT!!!! Deltag i konkurrencen en Nespresso Vertuo Plus kaffemaskine samt 30 kapsler på min Instagram profil.

nem-iskaffe
vertuo-nespresso-kaffemaskine
banansmoothie-med-peanutbutter-og-kaffe-opskrift-7

…Og nu: tilbage til opskriften du kom for!

Find opskriften på banansmoothie med 3 ingredienser her:

banansmoothie-med-peanutbutter-og-kaffe-opskrift-7

Banansmoothie

En cremet og tyk banansmoothie med peanutbutter og kaffe smager fantastisk! Smoothie med banan er super nem at lave, og du finder den lækre opskrift lige her!
5 fra 5 stemmer
Antal: 1 person
Forberedelse10 minutter
Tilberedelse0 minutter
I alt10 minutter

Ingredienser

Banansmoothie

  • 2 frosne modne bananer ((frosset i skiver uden skal))
  • 1 tsk peanutbutter
  • 3 spsk færdigbrygget espresso  Ethiopia ((kold))

Topping idéer

Instruktioner

  • Kom alle ingredienserne til smoothien i en kraftig blender eller en foodprocessor, og blend til smoothien er tyk og cremet.
  • Hæld smoothien i en skål og top med din favorit topping!
Har du prøvet opskriften?Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag @groedgrisen eller #groedgrisen på dine billeder på instagram.
Abonner
Giv besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments