Slush ice – nem og uden maskine!

slush-ice-hjemmelavet-opskrift-3

Sommer er for mig lig med rød slush ice… eller det var det i hvert fald da jeg var 10 år gammel, og lykken var at drible rundt med venner i den lokale sportshal, drikke slush ice (med garanti for brain freeze) og guffe cafeteria-pommes i rå mængder. Mange ting har ændret sig, siden jeg var 10 år gammel, men en læskende lækker slush ice er altså stadig vanvittigt lækkert.

Hjemmelavet slush ice uden maskine

For et par år siden havde jeg et længerevarende samarbejde med Bodylab, hvor jeg bl.a. udviklede en opskrift på slush ice. For nylig kom jeg i tanke om slush ice igen, da jeg deltog i en konfirmation, hvor der var både popcorn, slushice og boldbane til børnene. Simpelthen så hyggeligt, at jeg besluttede mig for, at jeg godt kunne være barn nok til også at snuppe et glas slush ice 😉

Siden da har jeg haft lyst til at lave slush ice igen herhjemme, omend det ikke helt kan måle sig med versionen som står og kører i maskinen i flere timer.

slush-ice-hjemmelavet-opskrift-3

Dengang jeg lavede opskriften for Bodylab brugte jeg BCAA i opskriften, men da jeg ikke længere benytter mig af BCAA, proteinpulver eller lign., besluttede jeg mig for at lave en ny version uden og dele med jer herinde.

Slush ice med hindbær

Den hjemmelavede slush ice består kun af helt almindelige ingredienser, du garanteret allerede har i skabet, og alternativt nemt kan finde i dit lokale supermarked. Derudover kræver det en god blender (eller foodprocessor), så isterningerne bliver knust tilstrækkeligt til, at det giver den der slush ice lignende konsistens.

Prøv den læskende opskrift på slush ice nedenfor!

slush-ice-hjemmelavet-opskrift-8

Vild med læskende drikke? Prøv også: jordbær milkshake, iste med jordbær og mynte eller hjemmelavet hyldeblomstsaft.

Find opskriften på nem slush ice her:

slush-ice-hjemmelavet-opskrift-3

Slush ice

Opskriften på hjemmelavet slush ice er nem at lave, og smager fantastisk. Slush icen minder lidt om dem man fik som barn, men kræver ikke slush ice maskine.
3,34 fra 3 stemmer
Antal: 2 personer
Forberedelse10 minutter
I alt10 minutter

Ingredienser

  • 2 spsk god solbærsaft (mængden afhænger af typen)
  • 200 g frosne hindbær
  • 2 tsk honning
  • ½ dl vand
  • 400 g isterninger (gerne små eller knuste)
  • Evt. lidt citronsaft

Instruktioner

  • Kom alle ingredienser i en kraftig blender og blend til konsistensen er slush ice-agtig.
  • Spæd til med vand, solbærsaft og evt. citronsaft til smagen og konsistensen er, som du gerne vil have den.
Har du prøvet opskriften?Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag @groedgrisen eller #groedgrisen på dine billeder på instagram.
Abonner
Giv besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments