Gulerodskagegrød

Opskriften på gulerodskagegrød indeholder reklamelinks markeret med *

gulerodskagegrød gulerodskage til morgenmad

Denne grød smager af kage. Og som overskriften indikerer: gulerodskage. Behøver du i virkeligheden at vide mere, inden du stormer i køkkenet? Jeg ville personligt ikke have brug for mere information.

Gulerodskagegrød til morgenmad

Hvis der er noget jeg er vild med, så er det at spise kage-lignende-grød til morgenmad. Især gulerodskagegrød med nøddesmør eller ostecreme er en favorit pt. Ps. hvis du godt kan lide at gå all in, ligesom jeg, kan du opgrade grøden ved at toppe den med den lækreste ostecreme, der kan findes her.

Flere gode opskrifter på grød med kagevibes: den du ved nok grød, drømmekagegrød, squashkagegrød og bagt squashkagegrød.

Opskriften på gulerodskagegrød kan findes her:

5 fra 3 stemmer
Gulerodskagegrød
Forb. tid
7 min
Tilb. tid
8 min
Samlet tid
15 min
 


Antal: 1 person
Ingredienser
Grød
  • 1x1 cm ingefær (evt. en smule mindre)
  • 50 g revet gulerod (én lille)
  • 1 dl müsli* (kan erstattes af 1 dl grovvalsede havregryn og gerne lidt stykker af dadler eller rosiner)
  • 1 dl mandelmælk
  • 1 dl vand
  • 1 nip salt
  • 1 spsk citronsaft
  • 1/4 tsk kardemomme
  • 1 tsk kanel
  • Evt. lidt kokossukker* (smag til og se, hvor sød du vil have grøden!)
Topping
  • 1 spsk mandelsmør* (kan fint erstattes af peanutbutter)
  • En lille håndfuld saltede mandler (link til glimrende opskrift). Alternativt brug ristede mandler
  • En sjat mælk
Sådan gør du
  1. Ingefær og gulerod rives groft på et rivejern og kommes i en gryde sammen med de resterende ingredienser til grøden

  2. Grøden koges op med hyppig omrøring og toppes med mandelsmør, mandler og en sjat mælk

 

Har du prøvet en af mine opskrifter? Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag #groedgrisen eller #grødgame på jeres billeder på instagram.

5
Skriv et svar

avatar
  Abonner  
Nyeste Ældste Mest upvotede
Giv besked om
Anja
Gæst
Anja

Hej! Jeg er (efter meget inspiration fra dit univers) begyndt at spise grød til morgenmad. Dog i mikroovnen, så det går stærkt og jeg ikke stå over gryden og røre. Derfor tænker jeg nu om den her lækre gulerodskagegrød mon også kan laves i mikroen?

Anne
Gæst
Anne

Det er vist på rette tid at jeg giver mit besyv med, eftersom jeg snart i en måneds tid har fulgt din blog/ nær-studeret dine opskrifter OG fulgt dig på Instagram.. (Ahem) KÆRE GRØDGRIS Jeg har altid været fan af the good old klassiske havregrød med smørklat og sukker. I de sidste par år har jeg dog “udvidet” den med (også snart en klasikker) revet æble, kanel og mandler. Måske en skiveskåret banan. Men så har min kreativitet heller ikke været længere. Men SÅ FANDT JEG DIG. Jeg vil hudærligt indrømme, at jeg nok på daglig basis har været inde… Læs mere »

Anne
Gæst
Anne

Det er vist på rette tid at jeg giver mit besyv med, eftersom jeg snart i en måneds tid har fulgt din blog/ nær-studeret dine opskrifter OG fulgt dig på Instagram.. (Ahem) KÆRE GRØDGRIS Jeg har altid været fan af the good old klassiske havregrød med smørklat og sukker. I de sidste par år har jeg dog “udvidet” den med (også snart en klasikker) revet æble, kanel og mandler. Måske en skiveskåret banan. Men så har min kreativitet heller ikke været længere. Men SÅ FANDT JEG DIG. Jeg vil hudærligt indrømme, at jeg nok på daglig basis har været inde… Læs mere »

Luk menu