‘Den du ved nok’ kage i nye grød-klæder!

'Den du ved nok' kage i nye grød-klæder!

Kage til morgenmad

Jeg er helt overvældet over, hvor godt I har taget i mod drømmekagegrøden. Mange af jer har delt billeder af jeres kreationer, og jeg bliver bare lige glad hver gang. Tak for jer <3

Nå, nok sentimental snak for denne gang! Nu må vi hellere komme til det, som formentlig er grunden til, at du trykkede du ind på denne opskrift – GRØDEN.

Nyeste led i kage-grød-truppen (så at sige) er denne lækre grød a la ‘den du ved nok’ kage. Grøden er kogt med kakao, sødet med en halv moden banan og toppet med den skønneste kaffe/kokos-topping, som virkelig sætter prikken over i’et og biddrager til, at grøden rent faktisk giver en følelse af at spise kage til morgenmad.

Find opskriften på grød a la ‘den du ved nok’ her:

4.84 fra 6 stemmer
'Den du ved nok' kage i grødversion!
Forb. tid
12 min
Tilb. tid
8 min
Samlet tid
20 min
 
Antal: 1 person
Ingredienser
Grød
  • 1 dl grovvalsede gryn
  • 1 dl mælk
  • 1 dl vand
  • Et nip salt
  • Et nip vanilje
  • 1/2 moden banan
  • 1 spsk bagekakao
Kaffe/kokos topping
  • 10 g smør
  • 1 spsk kokossukker eller rørsukker
  • 1,5 spsk kokos (alm. fra supermarkedet)
  • 1/2 tsk bagekakao
  • 1 spsk kaffe (færdig kaffe i væskeform, ikke pulver)
  • Et nip kanel
Sådan gør du
  1. Mos bananen i en gryde og kom de resterende ingredienser til grøden derned.
  2. Kog grøden på middel varme.

  3. Imens grøden koger (under hyppig omrøring), smeltes smøret på en pande.

  4. Når smøret er smeltet kommes de resterende topping-ingredienser ved, og der røres rundt, indtil konsistensen er som toppingen på en drømmekage/'den du ved nok' kage.

  5. Når grøden er kogt færdig kommes toppingen ovenpå, og så er grøden klar til at blive spist!

Har du prøvet at lave en af mine opskrifter? Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag #groedgrisen eller #grødgame på jeres billeder på instagram.

25
Skriv et svar

avatar
  Abonner  
Nyeste Ældste Mest upvotede
Giv besked om
Maria Silje
Gæst

Oh hvor ser den godt ud

Nicole
Gæst
Nicole

Har du udregnet næringsindhold?

Lotte
Gæst
Lotte

Hold nu kæft den er god

Anonym
Gæst
Anonym

Ordenlig kalorie bombe men Nøj jeg må prøve den ????

Sidsel
Gæst
Sidsel

Nej nej nej, hvor er den LÆKKER! Første, men bestemt ikke sidste, gang jeg har lavet denne grød til morgenmad 🙂

Anonym
Gæst
Anonym

Hvad kan man erstatte bananen med.?
Kan nemlig ikke tåle banan.

Malou
Gæst
Malou

Hold nu op hvor er den god og nem og helt perfekt når man har en banan der er lidt for moden til at være topping! ?? jeg lavede en mælkefri version med rismælk og vegansk smør og det smager i hvert fald godt ?

Anonym
Gæst
Anonym

Kan bruge sukker i stedet for kokossukker?

Mette
Gæst
Mette

Hej – jeg spiser som regel min grød kold om morgenen, men hvordan tror du, at toppingen vil klare sig på kold grød?

Mette
Gæst
Mette

Jeg tog chancen og prøvede det i morges – det var fint nok, men det smager nok bedre varmt ??

Trine
Gæst
Trine

Jeg er fan. Jeg laver dobbelt portion af topping 🙂

Anonym
Gæst
Anonym

Jeg kan ikke lide grød, men den her går lige.
Jeg lavede den til mine drenge og en kammerat her til morgen. De synes godt om den!
Mine drenge har bestilt den til morgenmad fremover. De ønsker den lidt mere tør og med mere topping ;0D
Mine drenge er 12 og 15 år gamle.
Da de var små, fik de havregrød, kogt på vanillesukker, serveret med et godt drys kanelsukker samt en god smørklat ovenpå.

Luk menu