Opskriften på gulerodskagegrød indeholder reklamelinks markeret med *
Denne grød smager af kage. Og som overskriften indikerer: gulerodskage. Behøver du i virkeligheden at vide mere, inden du stormer i køkkenet? Jeg ville personligt ikke have brug for mere information.
Gulerodskagegrød til morgenmad
Hvis der er noget jeg er vild med, så er det at spise kage-lignende-grød til morgenmad. Især gulerodskagegrød med nøddesmør eller ostecreme er en favorit pt. Ps. hvis du godt kan lide at gå all in, ligesom jeg, kan du opgrade grøden ved at toppe den med den lækreste ostecreme, der kan findes her.
Flere gode opskrifter på grød med kagevibes: den du ved nok grød, drømmekagegrød, squashkagegrød og bagt squashkagegrød.
Opskriften på gulerodskagegrød kan findes her:
Gulerodskagegrød
Ingredienser
Grød
- 1x1 cm ingefær ((evt. en smule mindre))
- 50 g revet gulerod ((én lille))
- 1 dl müsli* ((kan erstattes af 1 dl grovvalsede havregryn og gerne lidt stykker af dadler eller rosiner))
- 1 dl mandelmælk
- 1 dl vand
- 1 nip salt
- 1 spsk citronsaft
- ¼ tsk kardemomme
- 1 tsk kanel
- Evt. lidt kokossukker* ((smag til og se, hvor sød du vil have grøden!))
Topping
- 1 spsk mandelsmør* ((kan fint erstattes af peanutbutter))
- En lille håndfuld saltede mandler ((link til glimrende opskrift). Alternativt brug ristede mandler)
- En sjat mælk
Instruktioner
- Ingefær og gulerod rives groft på et rivejern og kommes i en gryde sammen med de resterende ingredienser til grøden
- Grøden koges op med hyppig omrøring og toppes med mandelsmør, mandler og en sjat mælk
Har du prøvet en af mine opskrifter? Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag #groedgrisen eller #grødgame på jeres billeder på instagram.