Chokoladebrud med karamel og pekannødder

Det første jeg tænkte på, da jeg satte mig ned for at skrive en beskrivelse af disse sunde chokoladebrud med karamel, var, om sådan nogle egentlig i virkeligheden overhovedet har brug for en beskrivelse. Her kommer så alligevel en lille bitte en, men skal jeg nok komme til opskriften, for som sagt, hvornår har chokoladebrud nogensinde haft brug for en lang beskrivelse (overtalelsestekst)? Regner med at billedet taler helt for sig selv.

Jeg elsker alt slags chokolade, og er der tale om chokolade i kombination med pekannødder og min sundere saltkaramel, ja så mangler jeg ikke mere i tilværelsen. Okay en kop kaffe til måske, men så er  rammerne til en ret så luksus eftermiddagshygge også skabt.

Ps. de fungerer også helt perfekt som supplement til et lækkert brunch bord.

Find opskriften på chokoladebrud med karamel og pekannødder her:

Indlægget indeholder affiliative links

Har du prøvet en af mine opskrifter? Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag #groedgrisen eller #grødgame på jeres billeder på instagram.

 

Dette indlæg har en kommentar

Skriv et svar

Close Menu