Chokoladebrud med karamel og pekannødder

Opskriften på chokoladebrud med karamel og pekannødder indeholder reklamelinks markeret med *

Det første jeg tænkte på, da jeg satte mig ned for at skrive en beskrivelse af disse sunde chokoladebrud med karamel, var, om sådan nogle egentlig i virkeligheden overhovedet har brug for en beskrivelse. Her kommer så alligevel en lille bitte en, men skal jeg nok komme til opskriften, for som sagt, hvornår har chokoladebrud nogensinde haft brug for en lang beskrivelse (overtalelsestekst)? Regner med at billedet taler helt for sig selv.

Chokoladebrud til brunchbordet

Jeg elsker alt slags chokolade, og er der tale om chokolade i kombination med pekannødder og min sundere saltkaramel, ja så mangler jeg ikke mere i tilværelsen. Okay en kop kaffe til måske, men så er  rammerne til en ret så luksus eftermiddagshygge også skabt.

Ps. de fungerer også helt perfekt som supplement til et lækkert brunch bord.

Find opskriften på chokoladebrud med karamel og pekannødder her:

0 fra 0 stemmer
chokobrud pekannødder karamel
Chokoladebrud med karamel og pekannødder
Forb. tid
20 min
Samlet tid
11 min
 
Ingredienser
Sådan gør du
  1. Sæt din karamel på køl i et par timer, indtil den har sat sig og er blevet fast

  2. Tænd ovnen på 150 grader

  3. Når ovnen er varm ristes pekannødderne i 10-15 min (til de er gyldne). Hold øje.

  4. Nødder og den faste karamel hakkes groft og kommes i et fad dækket med bagepapir.

  5. Chokolade og kokosolie smeltes over vandbad og hældes over nøddeblandingen

  6. Sæt fadet på køl og skær/bræk først i chokoladen, når den er helt størknet.

  7. Opbevar dine chokoladebrud på køl

Har du prøvet en af mine opskrifter? Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag #groedgrisen eller #grødgame på jeres billeder på instagram.

 

1
Skriv et svar

avatar
  Abonner  
Nyeste Ældste Mest upvotede
Giv besked om
Luk menu