Chokolade smoothie med kakao

chokolade-smoothie-med-kakao-og-banan

En sund chokolade smoothie med kakao og frossen banan smager fantastisk. Den har en ultra cremet konsistens, og er hermed tilføjet til den imaginære liste over lækre morgenmadsserveringer. Eller imaginær kan man måske ikke kalde den, eftersom bloggens opskriftsindeks sådan set er én lang liste over lækre morgenmadsserveringer, haha!

Sund chokolade smoothie

Det skal nævnes, inden du scroller ned til opskriften, at der egentlig ikke er meget “chokolade” over denne smoothie. Til gengæld bidrager den søde banan, peanutbutter og kakaopulveret til, at man får en mageløs følelse af, at spise chokolade til morgenmad… og det har altså aldrig skadet nogen. Du taler her med pigen som spiser pålægschokolade på brød, men også som en lille efter-morgenmads-snack. Det er svært at få nok chokolade i sin tilværelse, am I right?

chokolade-smoothie-med-kakao-og-banan

Kakao smoothie med banan

Jeg er i den grad løbet ind i en smoothie-periode i mit køkken. Nok nærmere egentlig en trang til de cremede og søde sager. Alle oftest laver jeg en sund smoothiebowl med hvad køleskab, fryser og skabe har at byde på, alternativt en hurtig mættende morgensmoothie, eller en greenie. Denne gang havde jeg altså bare lyst til en smoothie som ikke var fyldt med bær, men i stedet med kakao.

Perioden er lidt svær at forene med vejret, som i den grad skriger efter varm grød og bagværk. Det kolde vejr betyder til gengæld, at jeg udnytter hver en chance jeg har for at tilbringe tid under dynen. Gerne i selskab med en balje kaffe, en Netflix serie og måske en lur som slutresultat. Men ikke alt kan gå op i hygge og lure, og så er det altså rart at kunne starte dagen godt ud med en chokolade smoothie til morgenmad, som ligger dejligt i maven. Denne smoothie bowl er en kold fornøjelse på denne årstid, men befinder du dig i et godt opvarmet hjem, med uldsutsko og en striktrøje som mig, så skulle det ikke være noget problem. For ærligt, jeg lader altså ikke vejret udenfor begrænse mig i, hvad jeg spiser til morgenmad. Så må varmeregningen hellere lide lidt 😉

chokolade-smoothie-med-kakao-og-banan

Find opskriften på chokolade smoothie med kakao her:

chokolade-smoothie-med-kakao-og-banan

Chokoladesmoothie

4,67 fra 3 stemmer
Antal: 1 person
Forberedelse10 minutter
I alt10 minutter

Ingredienser

Chokolade smoothie

  • 1 frossen og moden banan ((skåret i skiver))
  • 1 spsk kakaopulver
  • 1 spsk peanutbutter
  • 1 nip kanel
  • ½ dl mandelmælk
  • Evt. 1/2 avocado
  • Evt. 1-2 spsk frosne hindbær

Toppingidéer

Instruktioner

  • Blend alle ingredienser til en cremet konsistens. Top med valgfri topping. F.eks. müsli, hindbær, banan, kokos og chiafrø.
Har du prøvet opskriften?Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag @groedgrisen eller #groedgrisen på dine billeder på instagram.

Har du prøvet en af mine opskrifter? Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag #groedgrisen eller #grødgame på jeres billeder på instagram.

Abonner
Giv besked om
2 Comments
Nyeste
Ældste
Inline Feedbacks
View all comments