Greenie // grøn smoothie med grøntsager

Greenie // grøn smoothie med grønsager

Denne greenie skriger af sommer, men er ikke desto skøn året rundt. En “greenie” er egentlig bare en smoothie med grønsager i, som kan noget andet end den klassiske og søde fyldt med bær. Du kan skrue op og ned for grønsagsmængden alt efter, hvad du godt kan lide, og det samme gælder for toppingen. Jo lækrere topping, jo lækrere greenie!

Smoothiebowl med grøntsager

Jeg synes faktisk, at det der med at lave velsmagende greenies er lidt svært. En smoothiebowl eller en drikkesmoothie fyldt med bær er nemt at få til at være velsmagende, men en smoothie fyldt med grønsager er væsentligt sværere. Denne grønne smoothie er ikke lige så sød og dessert agtig, som de andre er, men istedet super frisk, lækker og med bid fra ingefæren. Og alle mine prøvelser endte heldigvis ud i et godt resultat, så du kan gøre mig kunsten efter!

Greenie // grøn smoothie med grønsager

Greenie til morgenmad

Lige præcis fordi, at en greenie ikke er lige så sød og bærholdig som en almindelig smoothie, er det vigtigt med noget knas på toppen og søde frugter eller bær. Det gør den i hvert fald lækrere at starte dagen med! Det er desuden en god måde at få brugt overskudsgrønsager på eller bare at få tanket kroppen op med vitaminer efter sommerferien. Jeg har i hvert fald personligt haft et lidt andet madindtag, som godt kunne spædes til med lidt flere grønsager! Prøv den af og skift evt. teen ud med mere æblejuice, hvis du gerne vil have smoothien sødere.

Opskriften er inspireret af Ditte Ingemann, som er mega sej til greenies.

Find opskriften på greenie her:

Greenie // grøn smoothie med grøntsager 1

Greenie // grøn smoothie med grønsager

3,84 fra 6 stemmer
Antal: 2 personer
Forberedelse10 minutter
Tilberedelse5 minutter
I alt15 minutter

Ingredienser

Greenie

  • 200g frossen spinat
  • 2 frosne bananer ((gerne modne, når du fryser dem))
  • 1 avocado
  • 1 dl grøn te ((erstat med mere æblejuice, hvis du vil have den sødere))
  • 1 dl æblejuice
  • 1 spsk peanutbutter*
  • Revet ingefær

Topping

Instruktioner

  • Kom alle ingredienserne (på nær ingefær) i en kraftig blender, og blend til massen er helt smooth og lækker
  • Smag til med revet ingefær og server iskold med topping på
Har du prøvet opskriften?Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag @groedgrisen eller #groedgrisen på dine billeder på instagram.

Har du prøvet en af mine opskrifter? Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag #groedgrisen eller #grødgame på jeres billeder på instagram.

Abonner
Giv besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments