Skip to content
MENU
  • Forside
  • Opskrifter
    • Grød
      • Varm grød
      • Kold grød
      • Bagt grød
    • Pandekager & vafler
    • Bagværk
    • Topping
    • Smoothies & drikke
    • Brunchkomponenter
    • Sødt til morgenbordet
    • 10 favoritter
  • Opskriftsindeks
  • Blandet godt
    • Personlige indlæg
    • Guides
    • Anna anbefaler
  • Om Anna
    • Portfolio
Menu
  • Forside
  • Opskrifter
    • Grød
      • Varm grød
      • Kold grød
      • Bagt grød
    • Pandekager & vafler
    • Bagværk
    • Topping
    • Smoothies & drikke
    • Brunchkomponenter
    • Sødt til morgenbordet
    • 10 favoritter
  • Opskriftsindeks
  • Blandet godt
    • Personlige indlæg
    • Guides
    • Anna anbefaler
  • Om Anna
    • Portfolio
  • 14. maj 2018

Bagte rabarber med vanilje

Bagte rabarber med vanilje

Bagte rabarber er seriøst godt ovenpå/i ALT. Okay der vil nok være undtagelser, men de er i hvert fald fremragende ovenpå kokosgrød, chiagrød og varm havregrød!

Bagte rabarber med vanilje

Jeg har altid været vanvittigt glad for rabarber, og eftersom dette er den første sommer med bloggen, så tænkte jeg, at den glæde selvfølgelig deles på bloggen!

I sidste uge delte jeg en opskrift på råmarinerede rabarber og jordbær, så nu var turen kommet til bagte rabarber. Bagte rabarber står nemlig højt på listen over lækre måder at bruge stænglerne på! En anden ting som rangerer højt på listen er rabarbercrumble… måske jeg skulle lave en opskrift på sådan en også? Den crumble jeg har bagt de sidste par år smager i hvert fald vanvittigt godt.. og kan sådan en ikke godt sniges ind på et brunchbord? Det er jeg overbevist om, at den altså godt kan!

Bagte rabarber med vanilje

 

Find opskriften på bagte rabarber med vanilje her:

Bagte rabarber med vanilje

Bagte rabarber med vanilje

4 fra 4 stemmer
Forberedelse5 min
Tilberedelse20 min
I alt25 min

Ingredienser

  • 450 g rabarber
  • 5 spsk sukker
  • 1 vaniljestang ((kan erstattes af 2 tsk vaniljesukker))
  • 2 spsk vand

Instruktioner

  • Varm ovnen op på 150 grader
  • Skær rabarber i aflange stykker (ca. 1x5 cm) og kom i en skål
  • Kom sukker, vand og vaniljekorn ned til rabarberne og bland grundigt
  • Kom rabarberne på en bageplade med bagepapir og hæld resterne af skålens indhold ud over
  • Bag rabarberne i den varme ovn i 20-25 min
Udskriv opskrift Gem på Pinterest
Har du prøvet opskriften?Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag @groedgrisen eller #groedgrisen på dine billeder på instagram.

 

Har du prøvet en af mine opskrifter? Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag #groedgrisen eller #grødgame på jeres billeder på instagram.

  • Klik for at komme til kommentarerne
Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email
Del på print

læs også

Loading...
Annonce

Nougat nøddesmør uden tilsat sukker

solbaerkompot-med-lakrids

Solbærkompot med lakrids

Processed with VSCO with f2 preset

Hasselnøddesmør med et strejf af kokos

bagte figner med honning

Bagte figner med honning

Abonner
Giv besked om
guest
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer er slået til som standard på din kommentar. Klik på -symbolet for at slå det fra.

guest
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer er slået til som standard på din kommentar. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Skriv en mail
  • Forside
  • Råvareindeks
  • Opskriftsindeks
  • Om Anna
  • Portfolie
  • Grød
  • Varm grød
  • Kold grød
  • Bagt grød
  • Pandekager & vafler
  • Bagværk
  • Topping
  • Smoothies & drikke
  • Brunch
  • Sødt
  • 10 favoritter
  • Blandet godt
  • Personligt
  • Guides
  • Anna anbefaler
Blogdesign af BloggerSpace

© 2017 – 2021 Copyright Groedgrisen.dk

Luk menu
Menu
  • Forside
  • Opskrifter
    • Grød
      • Varm grød
      • Kold grød
      • Bagt grød
    • Pandekager & vafler
    • Bagværk
    • Topping
    • Smoothies & drikke
    • Brunchkomponenter
    • Sødt til morgenbordet
    • 10 favoritter
  • Opskriftsindeks
  • Blandet godt
    • Personlige indlæg
    • Guides
    • Anna anbefaler
  • Om Anna
    • Portfolio
Søg
Facebook
Instagram
Pinterest
Envelope

Gå aldrig glip af nye opskrifter

Skriv dig op og få besked så snart der er nyt på bloggen, og vær en af de første til at se hvad jeg har fundet på denne gang!

Ja tak!
Nej tak