En simpel havregrød med alt godt fra skabet

Opskriften på en simpel havregrød indeholder reklamelinks markeret med *

En simpel havregrød med alt godt fra skabet

Du må endelig ikke lade dig afskrække af antallet af topping-komponenter, når du overvejer, om det er noget du gider stå at bikse med en tidlig onsdag morgen. Denne lækre og simple havregrød er hamrende hurtig at lave, hvis blot man allerede har marmelade og hasselnøddesmør klar. Marmeladen og hasselnøddesmøren kan laves på ingen tid om søndagen, så man har til resten af ugen, og alternativt kan man jo snyde lidt, og købe sig til begge dele.

Andre eksempler på lækre simple portioner havregrød: havregrød med nektarin og myntesukker, havregrød med æblekompot og karamel og havregrød med banan, chokolade og peanutbutter

En simpel havregrød med alt godt fra skabet

Grøden skal godt nok koges, det kommer man ikke udenom, og det tager altså bare lidt længere tid, når det er grovvalsede gryn, og kogt i gryde kontra mikrobølgeovn, men jeg lover dig, det er ventetiden værd. Og så handler det egentlig bare om tilvænning. Jeg laver altid alt muligt andet imens min grød koger, og så rører jeg bare lige rundt i den sommetider, ind i mellem jeg tager tøj på, pakker taske, eller gør noget andet klar. For tro det eller ej: det er heller ikke altid jeg lige har en time at bruge på morgenmaden. Og så er en simpel havregrød som denne, toppet med en klat af det ene, og en klat af noget andet, rimelig tilgængelig.

Opskriften på min simple havregrød med alt godt fra skabet findes her:

En simpel havregrød med alt godt fra skabet 1

En simpel havregrød med alt godt fra skabet

4,60 fra 10 stemmer
Antal: 1
Forberedelse2 minutter
Tilberedelse8 minutter
I alt10 minutter

Ingredienser

Grød

  • 1 dl grovvalsede havregryn
  • 1 dl mælk
  • 1 dl vand
  • Et nip salt

Topping

Instruktioner

  • Sæt ingredienserne til grøden over i en gryde og kog dem på middel-høj varme. Når grøden begynder at boble skrues der ned på lav varme. Husk at rør rundt løbende.
  • Grøden toppes med chiamarmelade, hasselnøddesmør, skyr og mælkechokolade.
Har du prøvet opskriften?Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag @groedgrisen eller #groedgrisen på dine billeder på instagram.

Har du prøvet en af mine opskrifter? Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag #groedgrisen eller #grødgame på jeres billeder på instagram.

4,60 from 10 votes (10 ratings without comment)
Abonner
Giv besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments