Skip to content
MENU
  • Forside
  • Opskrifter
    • Grød
      • Varm grød
      • Kold grød
      • Bagt grød
    • Pandekager & vafler
    • Bagværk
    • Topping
    • Smoothies & drikke
    • Brunchkomponenter
    • Sødt til morgenbordet
    • 10 favoritter
  • Opskriftsindeks
  • Blandet godt
    • Personlige indlæg
    • Guides
    • Anna anbefaler
  • Om Anna
    • Portfolio
Menu
  • Forside
  • Opskrifter
    • Grød
      • Varm grød
      • Kold grød
      • Bagt grød
    • Pandekager & vafler
    • Bagværk
    • Topping
    • Smoothies & drikke
    • Brunchkomponenter
    • Sødt til morgenbordet
    • 10 favoritter
  • Opskriftsindeks
  • Blandet godt
    • Personlige indlæg
    • Guides
    • Anna anbefaler
  • Om Anna
    • Portfolio
  • 20. maj 2018

Kokosgrød med bagte rabarber og mandler

Opskriften på kokosgrød med bagte rabarber indeholder reklamelinks markeret med *

Kokosgrød med bagte rabarber

For en lille uges tid siden var jeg hjemme og grille hos mine svigerforældre. Daniel og jeg bor inde midt i Odense centrum, så sommetider er det simpelthen så dejligt at komme ud til dem, hvor man kan få en pause fra tæt bebyggelse, larm og jag. De bor nemlig ret langt ude på landet, så når vi ikke sidder og snakker, hygger eller spiser god mad, så er jeg ofte liiiiige ude og kigge til deres rabarber. Denne gang fik jeg lov at fylde favnen med de smukke stængler, og det er allerede blevet til en opskrift eller to. Indtil nu har jeg lavet bagte rabarber og råmarinerede rabarber og jordbær. Men ingen rabarber uden grød – så hermed en skøn kokosgrød, som er perfekt med rabarber og ristede mandler ovenpå!

Kold kokosgrød med bagte rabarber

Jeg ved ikke hvor tydeligt det fremgår her på bloggen, men kokos er noget af det bedste, jeg ved. Det samme er rabarber, så derfor måtte de to ting simpelthen kombineres i en opskrift! Kold kokosgrød smager helt genialt. Den er sød, har den skønneste konsistens og så smager den fantastisk med syrlige bagte rabarber og ristede mandler på toppen. Jeg er sikker på, at den også ville kunne fungere super godt på et brunchbord i små glas som her.

Kokosgrød med bagte rabarber

Køleskabsgrød

Jeg har nævnt det før, og jeg gør det igen. Køleskabsgrød er g.e.n.i.a.l.t. Det er super nemt og lækkert, og når både rabarber og kokosgrød er gjort klar aftenen før, så bliver det simpelthen ikke nemmere. Og hey, med en morgenmad som er klar på ingen tid, så er der ekstra tid til at nyde det fantastiske vejr, vi har haft de sidste par uger.

Jeg har i hvert fald tænkt mig at bruge mange af mine sommer-morgener med et stort glas iskaffe og sådan en portion her!

Kokosgrød med bagte rabarber

 

Find opskriften på kokosgrød med bagte rabarber og mandler her:

Kokosgrød med bagte rabarber

Kokosgrød med bagte rabarber og mandler

4.5 fra 4 stemmer
Antal: 1 person
Forberedelse5 min
Køleskabstid14 t 40 min
I alt5 min

Ingredienser

Grød

  • 1 dl grovvalsede havregryn
  • 1 spsk kokosmel* ((alm. fra supermarkedet))
  • 1 dl kokosmælk ((vælg en god én, som ikke skiller))
  • 1 tsk kokossukker* ((kan erstattes af alm. sukker))
  • 1 nip vanilje
  • 1 nip salt
  • 1/2 dl vand

Topping

  • Ristede og hakkede mandler*
  • Bagte rabarber

Instruktioner

  • Kom alle grødens ingredienser ned i en bøtte, rør grundt rundt og sæt på køl natten over
  • Om morgenen røres grøden igennem igen og toppes med ristede og hakkede mandler samt bagte rabarber
Udskriv opskrift Gem på Pinterest
Har du prøvet opskriften?Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag @groedgrisen eller #groedgrisen på dine billeder på instagram.

 

Har du prøvet en af mine opskrifter? Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag #groedgrisen eller #grødgame på jeres billeder på instagram.

  • Klik for at komme til kommentarerne
Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Del på email
Del på print

læs også

Grød med peanutbutter, mørk chokolade og banan

klatkager laver med havregrød - havregrødspandekager af rester

3 lækre måder at bruge havregrødsrester på

Mandelgrød med kanelsmør, blommer og skyr

Mandelgrød med kanelsmør, blomme og skyr

müsligrød

Müsligrød med kardemomme, sprød pære, hasselnøddesmør og skyr

Abonner
Giv besked om
guest
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer er slået til som standard på din kommentar. Klik på -symbolet for at slå det fra.

guest
Opskriftsvurdering




Email-notifikationer er slået til som standard på din kommentar. Klik på -symbolet for at slå det fra.

8 Comments
Nyeste
Ældste
Inline Feedbacks
View all comments
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Skriv en mail
  • Forside
  • Råvareindeks
  • Opskriftsindeks
  • Om Anna
  • Portfolie
  • Grød
  • Varm grød
  • Kold grød
  • Bagt grød
  • Pandekager & vafler
  • Bagværk
  • Topping
  • Smoothies & drikke
  • Brunch
  • Sødt
  • 10 favoritter
  • Blandet godt
  • Personligt
  • Guides
  • Anna anbefaler
Blogdesign af BloggerSpace

© 2017 – 2021 Copyright Groedgrisen.dk

Luk menu
Menu
  • Forside
  • Opskrifter
    • Grød
      • Varm grød
      • Kold grød
      • Bagt grød
    • Pandekager & vafler
    • Bagværk
    • Topping
    • Smoothies & drikke
    • Brunchkomponenter
    • Sødt til morgenbordet
    • 10 favoritter
  • Opskriftsindeks
  • Blandet godt
    • Personlige indlæg
    • Guides
    • Anna anbefaler
  • Om Anna
    • Portfolio
Søg
Facebook
Instagram
Pinterest
Envelope

Gå aldrig glip af nye opskrifter

Skriv dig op og få besked så snart der er nyt på bloggen, og vær en af de første til at se hvad jeg har fundet på denne gang!

Ja tak!
Nej tak