1 års fødselsdag

1 års fødselsdag 5

HUURRRRAAAAA!!!!

Bloggens 1 års fødselsdag

Grødgrisen.dk er fyldt 1 år (og 3 uger, bevares). Det fortjener en lille hyldest og et saftigt stykke kage. Naturligvis i lyserød (i tråd med punkt 10 på denne liste, som beskriver min pludselige fascination for farven). Tilbage til fødselsdagsfejring og kage. Jeg har snydt hjemmefra, som enhver god tv-kok har gjort det før mig, og hevet kage frem fra gemmerne. Kagen er lavet af en studieveninde, og billedet er ca. lige så gammelt som bloggen. Det resulterer i, at jeg nu sidder med en lidt tam fornemmelse i kroppen, og føler, at jeg skulle have kopieret bryllupskage-tricket og gemt et stykke i fryseren. Fordi enhver anledning til kage må udnyttes. Det har jeg så lært til næste års fejring – hav kage klar i fryseren!

I stedet for at mæske mig i kage sidder jeg og sipper på svigermors hjemmelavede æblejuice. Jeg er godt placeret under et tæppe, imens jeg planlægger morgendagens opskriftsproduktion, som er resultatet af en fridag fra uni.

1 års fødselsdag 6

Hobby og arbejde i et

Jeg er faktisk rigtig stolt af mig selv. Det må jeg tilstå. Også selvom jeg stadig har lidt kvaler med at tage billeder offentligt, uden at jeg griner og bliver selvhøjtidelig, samt at blive kaldt “blogger” (læs mere her). Den del af karrieren arbejder jeg stadig på.

Jeg er bare så glad og stolt over det univers, jeg har fået skabt, og at jeg nu kan kalde min hobby med at style, lave, fotografere og skrive om mad for mit arbejde med eget CVR-nummer (og regnskabsbesværligheder som følge heraf). Det var slet ikke tanken, da jeg første gang smed et billede af en portion grød på Instagram for 4 år siden. Ansigtet på billedet ovenfor beskriver meget godt, hvad jeg føler om tingenes udvikling.

Idéer til brunchbordet

I december skrev jeg: At åbne bloggen føltes som en kæmpe beslutning. Jeg brugte mange timer på at overveje, gruble og vurdere (og revurdere), om det var noget, jeg havde lyst til at springe ud i. Ikke så meget fordi at jeg tvivlede på min lyst til projektet, men fordi jeg sommetider går alt for meget op i, hvad andre mennesker tænker om mig. I 2017 mærkede jeg efter, hvad jeg havde lyst til, ignorerede gamle overbevisninger, varmen der steg op i mit ansigt og min knugende mave og sprang ud i projekt blog.” 

Det er jeg bare hamrende glad for, at jeg gjorde. Jeg har oplevet en masse fede ting, mødt en masse spændende mennesker og spist mig igennem virkelig store mængder morgenmad. Både på retmæssige tidspunkter og på alle andre tidspunkter af dagen.

Tak

Tak fordi du læser med. Tak fordi du liker, kommenterer, laver mine opskrifter og bakker op om mig og Grødgrisen. Jeg er vild med dig ♥  … SKÅL!

1 års fødselsdag grødgrisen

En sidste ting…

Hvad lavede jeg så faktisk på dagen, hvor mit hjertebarn fyldte år?

Først var jeg ude og spise brunch med min veninde Christina (hende den lækre til højre på et af billederne ovenfor). Jeg gik også en lang gåtur om morgenen og sneg 3 timers læsning ind i ligningen senere på dagen. Det havde jeg for længst glemt, men det gør intet, når man er ultra kalender-menneske som mig, og alt er sirligt noteret.

Abonner
Giv besked om
8 Comments
Nyeste
Ældste
Inline Feedbacks
View all comments