Tropisk chiagrød med mango og karamel

Denne tropiske chiagrød er perfekt, hvis du savner sol og sommer!

Jeg er vild med sommer, sol og troperne, og denne grød kombinerer alle 3 ting, så det er muligt at snige lidt sommer ind i sin hverdag, selv hvis vejret skuffer. Og jeg har ofte erfaret, efter at have været bosat i Danmark hele mit liv, at det kan være ret så handy at få sol og sommer på alternative måder.

Hvis du træner i Fitness World, har du måske bemærket, at der hænger en plakat af netop dette billede rundt i alle deres centre, hvor opskriften også er opgivet. Hvis ikke, så har du her muligheden for alligevel at prøve opskriften, for den smager nemlig bare rigtig dejligt.

Har du prøvet min opskrift på tropisk chiagrød og mangler nu mere inspiration? Prøv f.eks. denne chiagrød med bær og kokos!

5 fra 1 stemme
Tropisk chiagrød med mango og karamel
Forb. tid
5 min
Tilb. tid
5 min
Samlet tid
10 min
 
Antal: 1 person
Ingredienser
Aftenen før
  • 2 spsk chiafrø
  • 3/4 dl kokosdrik
  • 1 dl skyr
  • 1/2 moden banan
  • 1/4 tsk vanilje
Topping
  • Lidt bananskiver
  • 1 tsk kakaonibs
  • Lidt mangoskiver
  • 1 spsk cashewsmør eller hjemmelavet karamel
Sådan gør du
  1. Aftenen før moses bananen grundigt og blandes sammen med de øvrige ingredienser og sættes på køl natten over. Det er vigtigt at alle chiafrøene er i kontakt med væske, og ikke har sat sig i bøttens hjørner
  2. Om morgenen skæres mango og banan i skiver
  3. Grøden røres grundigt rundt og toppes med bananskiver, kakaonibs, mango og cashewsmør (eller karamel)

Indlægget indeholder affiliative links

Har du prøvet en af mine opskrifter? Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag #groedgrisen eller #grødgame på jeres billeder på instagram.

 

 

Dette indlæg har 2 kommentarer

Skriv et svar

Close Menu