Chiagrød med kokos og bær

Opskriften på chiagrød med kokos og bær indeholder reklamelinks markeret med *

Chiagrød med kokos og bær

Okay .. jeg må tilstå at denne opskrift måske havde været mere passende at dele for 2 måneder siden, da vejret var lidt mindre koldt og efterårspræget, men i min optik kan chiagrød spises hele året rundt.

Denne skønne chiagrød med kokos, bær, pistacie- og cashewnødder er bestemt ingen undtagelse. Hvis du er en af dem som ikke kender til det, eller ganske enkelt ikke forstår min begejstring, så vil jeg her komme med tre grunde til, hvorfor jeg mener, at det er en genial morgen- (og alle mulige andre tidspunkter) spise.

3 grunde til at chiagrød er genialt:

1: Chiagrød er super nem at bikse sammen om aftenen, så den er hurtig at have klar morgenen efter. Det er bare super dejligt i en presset hverdag, hvor man måske hellere vil prioritere tiden på andre ting end tidskrævende morgenmad.

2. Chiagrød kan varieres på mange forskellige måder, og på den måde bliver det aldrig kedeligt at spise det.

3: Chiagrød er super sundt og mætter godt!

Chiagrød med kokos og bær

Hvad skal jeg vide om denne chiagrød med kokos inden jeg laver den?

 1. Chiagrød har en speciel konsistens fordi frøene suger så meget væske. Jeg synes godt chiagrød kan blive for blødt i blødt, hvis man udelukkende topper det med bløde toppings, så derfor vil jeg altid anbefale at toppe grøden enten med sprøde nødder, en god müsli eller andet der kan give lidt modspil (på konsistensfronten) til den bløde grød.
 2. Det er ingen hemmelighed, at jeg er vanvittig glad for kokos, og bruger det derfor ofte i mine morgenmadskreationer. Deler du ikke min begejstring, kan det sagtens udelades i denne opskrift, men efter min mening vil det altså være en skam, for kokos i chiagrød er en vinder 😉

Er du istedet tosset med kombinationen af chiagrød og kokos ligesom mig? Så prøv også min tropiske chiagrød!

Find opskriften på chiagrød med kokos og bær her:

Chiagrød med kokos og bær 1

Chiagrød med kokos og bær

5 fra 1 stemme
Antal: 1 person
Forberedelse5 minutter
Tilberedelse2 minutter
I alt7 minutter

Ingredienser

Aftenen før

 • 2 spsk chiafrø*
 • 1-2 spsk kokos* (alm. fra supermarkedet)
 • ¾ dl kokosdrik
 • 1 dl A38
 • ¼ tsk vanilje
 • 1 tsk citronsaft
 • 2 tsk kokossukker* (eller andet sødemiddel)

Topping

Instruktioner

 • Om aftenen blandes alle ingredienser (grundigt) sammen i en bøtte og sættes på køl. Det er vigtigt at alle chiafrøene er i kontakt med væske, og ikke har sat sig i bøttens hjørner
 • Om morgenen røres grøden grundigt rundt og toppes med friske bær, nødder og hjemmelavet bærkompot
Har du prøvet opskriften?Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag @groedgrisen eller #groedgrisen på dine billeder på instagram.

 

Har du prøvet en af mine opskrifter? Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag #groedgrisen eller #grødgame på jeres billeder på instagram.

Abonner
Giv besked om
3 Comments
Nyeste
Ældste
Inline Feedbacks
View all comments