Smoothiebowls med bær og chiagrød

Opskriften på smoothiebowls med bær indeholder reklamelinks markeret med *

Smoothiebowls med bær og chiagrød

I løbet af de 4 sekunder det var sommer i år, fik jeg høstet de lækreste bær hos mine svigerforældre. Det blev til 14 kg bær i alt, så selvom jeg gjorde et bravt forsøg, var det lettere umuligt at få dem spist tids nok til, at de ikke blev dårlige. Derfor frøs jeg de resterende ned, og kan nu nyde godt af dem i smoothies det næste lange stykke tid.

Den første opskrift, jeg bruger de frosne bær til, er disse smukke smoothiebowls med bær. Selve smoothien er meget sommerlig og frisk, og så har den bare den dejligste cremede konsistens. Og så er det desuden slet ikke til at smage, at jeg har sneget blomkål i den (I promise). Sammen med chiagrøden og resten af toppingen mætter den dejligt, og er på mange måder bare en spændende måde at indtage dagens vigtigste måltid på.

Find opskriften på disse smoothiebowls med bær og chiagrød her:

5 fra 4 stemmer
Smoothiebowls med bær og chiagrød
Forb. tid
15 min
Samlet tid
15 min
 
Antal: 2 personer
Ingredienser
Smoothie
  • 100 g frossen blomkål
  • 100 g frosne jordbær
  • 100 g frosne hindbær
  • 1 frossen banan (fif for sødme: frys dem i skiver uden skal, når de er modne)
  • Et knivspids vaniljepulver
  • 2 dl kokosdrik (kan erstattes af mælk. Vær opmærksom på at kokosdrik har sødme, og derfor kan lidt ekstra banan være nødvendigt)
Topping pr. portion
Sådan gør du
  1. Alle ingredienser til smoothien blendes grundigt i en kraftig blender og hældes i en skål 
  2. Toppes med chiagrød, müsli, kokosflager og friske bær

 

Har du prøvet en af mine opskrifter? Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag #groedgrisen eller #grødgame på jeres billeder på instagram.

 

1
Skriv et svar

avatar
  Abonner  
Nyeste Ældste Mest upvotede
Giv besked om
Luk menu