Proteinpandekager med blåbær og banan

Opskriften på proteinpandekager med blåbær indeholder reklamelinks markeret med *

proteinpandekager med blåbær og banan

Jeg føler lidt, at billedet taler for sig selv, men nu siger jeg det alligevel: proteinpandekager med blåbær og banan, det holder bare.

Det er ikke så sjældent at jeg har veninder ovre til morgenmad, og det er måske ikke helt uforståeligt. Jeg synes først og fremmest at det er super dejligt at hygge med morgenmad i godt selskab, og samtidig giver det mig mulighed for at prøve nogle nye opskrifter af, imens jeg har smagsdommer(e) på. Denne gang blev disse sunde proteinpandekager med blåbær og banan resultatet. Og lad mig hellere slå fast, at både dagens smagsdommer og jeg var ret vild med resultatet. Disse proteinpandekager med blåbær og banan er nemlig både luftige, svampede og super lækre. De kan sågar holde sig fint i køleskabet til dagen efter!

Find opskriften på proteinpandekager med blåbær og banan her:

3.67 fra 3 stemmer
Proteinpandekager med blåbær og banan
Forb. tid
10 min
Tilb. tid
20 min
Samlet tid
30 min
 
Ingredienser
Pandekagedej
 • 50 g havregryn
 • 50 g proteinpulver med vanilje*
 • 130 g meget moden banan (svarer ca. til én stor)
 • 2 spsk kokossukker* (kan erstattes af rørsukker)
 • 1 æg
 • 2 æggehvider
 • 1/2 dl mandelmælk
 • En stor håndfuld (frosne) blåbær (kan erstattes af andre bær)
Sådan gør du
 1. Alle ingredienser (på nær blåbær) køres igennem med en minihakker til konsistensen er som en tyk pandekagedej
 2. Blåbær vendes forsigtigt i dejen
 3. Pandekagerne steges på middel varme indtil de er gyldne. Brug 1,5 spsk dej til én pandekage, og lav dem små og tykke
 4. Nydes med din yndlingstopping!

 

Har du prøvet en af mine opskrifter? Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag #groedgrisen eller #grødgame på jeres billeder på instagram.

 

Skriv et svar

avatar
  Abonner  
Giv besked om
Luk menu