Panini med seranoskinke, frisk mozzerella og sennepsmayo

Opskriften på panini indeholder reklamelinks markeret med *

panini med seranoskinke, frisk mozerella og sennepsmayonnaise

Denne panini med seranoskinke, frisk mozzerella og sennepsmayonnaise er en sprød, tilpas snasket og bare hamrende lækker toast. Den fungerer super godt på alle tænkelige tidspunkter af dagen. Efter at have smagt den, er jeg overbevist om, at den skal agere min frokost igen i morgen, og måske mandag? Det er naturlivis godt nok “bare” en panini med skinke og ost, men der er ikke noget “bare” over den. Det kan jeg forsikre dig om 😉

Godt selskab og panini med seranoskinke og sennepsmayonnaise

I denne weekend har jeg besøg af sødeste Maria Charlotte, som er kommet hele vejen fra København til Odense for at spendere sin weekend med mig. Det er så dejligt at have god til tid at få snakket, lavet (og spist) en masse skøn mad samt have tid til bare at slappe af, gå lange ture og nusse rundt i nattøj og hyggestrømper…Og spise snaske-mad og p-tærter.

panini med seranoskinke, frisk mozerella og sennepsmayonnaise

panini med seranoskinke, frisk mozerella og sennepsmayonnaise

Toast med skinke og ost

Maria og jeg lavede en række opskrifter i dag, som vi vil dele med jer i den kommende tid, men vi blev hurtigt enige om, at denne opskrift måtte deles med det samme. Den smager nemlig bare virkelig godt. Begejstringen har resulteret i, at vi har byttet socialt samvær ud med hver sin skrive-bobbel, og sidder nu i hver sin ende af sofaen og skriver. Haha!

…Men hvad gør man ikke for at få opskriften ud i verden. Især når den smager SÅ godt! Paninien har desuden også grønkål i, som giver et dejligt modspil til den fede sennepsmayonnaise, men den kan sagtens skiftes ud med spinat, og evt. suppleres med avocado.

Har du brød til overs, som skal bruges? Brug det til french toast med mascarpone og blåbær.

panini med seranoskinke, frisk mozerella og sennepsmayonnaise

panini med seranoskinke, frisk mozerella og sennepsmayonnaise

Find opskriften på panini med seranoskinke og frisk mozzerella her

5 fra 2 stemmer
panini med seranoskinke, frisk mozerella og sennepsmayonnaise
Panini med seranoskinke og frisk mozzerella
Forb. tid
20 min
Tilb. tid
5 min
Samlet tid
25 min
 


Ret: Frokost, Morgenmad
Antal: 2 personer
Ingredienser
  • 4 skiver godt brød (evt. dette koldhævede brød)
  • 2 spsk smør
  • 4 spsk sennepsmayonnaise (se nedenfor)
  • 1 kugle mozzerella (revet fra hinanden)
  • 100 g seranoskinke
  • 2 stængler grønkål (kan erstattes af spinat)
  • Evt. 1 avocado
Sennepsmayonnaise
  • 1 æggeblomme
  • 1 spsk grov sennep
  • 1 dl smagsneutral olie
  • Salt og peber
  • Lidt citronsaft
Sådan gør du
  1. Lav sennepsmayonnaise ved at alle ingredienser, undtagen olie, piskes til en homogen masse. Olien blendes i lidt af gangen. Du kan sagtens bruge en stavblender.

  2. Smør brødet med smør på ydersiden og læg dem med smørsiden nedad på et spækbræt.

  3. Smør hver skive brød med 1 spsk sennepsmayonnaise (på modsatte side af smøret), og kom mozerella, seranoskinke, grønkål og evt. avocado ovenpå 2 af skiverne

  4. De to resterende skiver brød bruges som låg ovenpå skiverne med fyld, og paninien steges i et paninijern eller på en pande til osten er smeltet lidt, og brødet er blevet gyldent og sprødt.

Opskriftsnoter

Jeg steger min panini i denne optigrill*

 

Har du prøvet en af mine opskrifter? Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag #groedgrisen eller #grødgame på jeres billeder på instagram.

Dette indlæg har 4 kommentarer

  1. Bringer du ud 😂😂

    De ser mega lækre 🤤

    1. Haha!! Du kan komme herud og få en serveret en af dagene. Jeg har nemlig allerede købt ind til dem igen 😉

  2. Wauw, det ser sååå lækkert ud!

    1. Tusind tak! Den smager virkelig også bare vanvittigt godt 😀

      Knus Anna

Skriv et svar

Luk menu