Kaffe lavet på kærlighed og kapsler // Give away – vind en valgfri Nespresso kaffemaskine!

Kaffe lavet på kærlighed og kapsler // Give away - vind en valgfri Nespresso kaffemaskine! 1Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Nespresso

Kaffe lavet på kærlighed og kapsler // Give away - vind en valgfri Nespresso kaffemaskine! 2


Konkurrencen er slut! Vinderen blev Martin Lyngsø. Tillykke med din nye kaffemaskine!
Tusind tak for jeres deltagelse! Jeg ville simpelthen sådan ønske, at jeg kunne give jer alle sammen en, for hvor har det bare været hyggeligt at høre alle jeres historier om, hvem I helst ville dele en kop kaffe med.


Jeg har for nylig indgået et samarbejde med Nespresso, hvilket føles som en drøm, med alt det kaffe, jeg har brygget (og tyllet ned) de seneste par år. Et par dage før jul troppede en sød postdame op på mit dørtrin med en kæmpe papkasse, hvis indhold har vist sig at blive min bedste julegave i år. Måske i virkeligheden ligefrem en ny bedste ven.

I gennem flere år har jeg brygget min morgenkaffe på min gamle, men trofaste, røde følgesvend (citiz and milk). Nu mente Nespresso, at det var tid til en opgradering, og altså.. selvom min gamle stadig bryggede kaffe like a champ, så var det nu ret fantastisk at stifte bekendtskab med min nye Creatista Plus.

Jeg kan lige så godt sige det, som det er: jeg var begejstret for den gamle, men endnu mere for min nye. Kaffen dufter og smager skønt, og bedst af alt, så laver maskinen helt perfekt mælkeskum! Den varme mælkeskum er et vigtigt kriterie for mig, som foretrækker min kaffe i ægte café stil. En arbejdsskade fra min tid i restaurationsbranchen, kan man vel passende kalde det.

Kaffe lavet på kærlighed og kapsler // Give away - vind en valgfri Nespresso kaffemaskine! 3Jeg har faktisk først lært at drikke kaffe for 2-3 år siden, men nu er det en fast del af min morgenrutine. Der er intet bedre end at stå op om morgenen, iføre sig varme strømper og starte morgenen med en god kop kaffe.

Jeg er en mælke-kaffe kinda-girl, og den eneste i hustanden, som sætter pris på de gyldne dråber. Derfor er en kaffemaskine, som brygger enkelt-kopper fuldstændig ideel herhjemme, da jeg kun drikker et par kopper om dagen. Kvalitet frem for kvantitet… Det lever jeg i hvert fald efter på kaffe-fronten! I særdeleshed fordi jeg nægter at drikke universitetets og mit arbejdes små-dårlige sorte filterkaffe… så hellere et par kopper god kaffe med varm mælkeskum herhjemme.

Læs også: kakaogrød med kokos-kaffe glasur

Kaffe lavet på kærlighed og kapsler // Give away - vind en valgfri Nespresso kaffemaskine! 4

Anbefaling: Server kage eller nybagte boller til din kaffe. Altid. Så farmor-agtigt som det lyder, så holder de kombinationer bare. Kanelsnurrerne på billedet følger desværre ikke med i præmien, men opskriften på de fantastiske snurrer kommer på bloggen, når opskriften har fået de sidste par finpudsninger.

Give away – hvordan deltager man i konkurrencen om en valgfri Nespresso kaffemaskine?

Tryk på “se mere” nedenfor og kom direkte til konkurrencen!

Held og lykke alle sammen!

Abonner
Giv besked om
1 Comment
Nyeste
Ældste
Inline Feedbacks
View all comments