Grød med lemon curd, brombær og kakaomüsli

Grød med lemon curd, brombær og kakaomüsli

Grød med lemon curd, brombær og kakaomüsli smager hamrende dejligt, og er et bud på, hvordan du kan bruge den lemon curd, jeg delte opskriften på for en uges tid siden. Grøden har en fløjsblød konsistens, og har massere af syre og sødme fra lemon curd og brombær og knas fra müslien. Hvis du har et glas lemon curd i køleskabet, så MÅ du prøve denne grød!

Grød med lemoncurd og en tur til Spanien

Jeg sidder netop nu i Malaga (Spanien), slængrer mig på en terrassestol og drømmer om denne grød med lemon curd, brombær og kakaomüsli. I år er min jul blevet tilbragt i Spanien sammen med min mor og bror, min mors mand og hans tre børn. Det har været alt andet end en dansk jul, men det har i min optik været enormt befriende og hyggeligt ikke at have nogen forventninger til hvordan aftenen “burde” forløbe.

Lejligheden vi bor i har et meget tvivlsomt komfur, som ikke tillod os at bruge både ovn og kogeplader på samme tid, hvilket resulterede i en juleaften med gryderet med kartoffelmos til hovedret og diverse små spanske kager fra den lokale bager til dessert.

Grød med lemon curd, brombær og kakaomüsli

Læs også: bagt grød med æble, peanutbutter og mørk chokolade eller varm chokolade

Den her jul har ikke været fuld af risalamande og brun sovs, men har stadig indeholdt alt det, jeg synes er vigtigt ved julen. Nærvær, hygge, massere af gåture, grin og brætspil. Og så har jeg for første gang spist en stor isvaffel d. 24 december, hvilket også er klart undervurderet. Jeg har ikke været så aktiv på bloggen i den sidste uge, men har i stedet været ‘på’ sammen med min familie, hvilket har været rigtig rigtig rart. Jeg vender snuden hjemad d. 29 december, og så kommer der formentlig lidt mere aktivitet i mit morgenmadsunivers. Det glæder jeg mig til!

Anyways. Enough talk. Grøden er en vinder – prøv selv!

Find opskriften på grød med lemon curd, brombær og kakaomüsli her:

5 fra 2 stemmer
Grød med lemon curd, brombær og kakaomüsli
Tilb. tid
8 min
Samlet tid
8 min
 
Antal: 1 person
Ingredienser
Grød
  • 1 dl grovvalsede havregryn
  • 1 spsk perlebyg
  • 1 dl vand
  • 1 dl mælk
  • Et nip salt
Topping
Sådan gør du
  1. Kom ingredienserne til grøden i en gryde og kog op på høj varme, til den begynder at koge. Skru ned på lav varme og kog grøden færdig. Rør rundt hyppigt.

  2. Top grøden med lemon curd, brombær og kakaomüsli og nyd den.

Har du prøvet at lave en af mine opskrifter? Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag #groedgrisen eller #grødgame på jeres billeder på instagram

Skriv et svar

avatar
  Abonner  
Giv besked om
Luk menu