Aftensmad gjort RetNemt

Aftensmad gjort RetNemt 1
Indlægget er udgivet i samarbejde med RetNemt Måltidskasser.

aftensmad gjort Retnemt måltidskasser

Hvis du har lyst til at prøve RetNemt Måltidskasser, kan du via dette link få 20% rabat på de to første leveringer (op til 492,- kr). Rabatten tillægges automatisk ved brug af linket, og gælder de næste 30 dage. 


I har måske allerede set på min story, at Daniel og jeg på nuværende tidspunkt er i fuld gang med at smovse os igennem sortimentet hos RetNemt Måltidskasser. Vi tester og tester og tester, til vi er helt blå i hovederne. Ej måske nærmere, til vi er glade i maverne. Det er nemlig førstnævnte vi slipper for, ved ikke at skulle udtænke menu, lave madplan og handle. Det koncept kan man altså godt blive afhængig af, skal jeg hilse og sige….

Af uransagelige årsager synes jeg det er overskueligt at holde en surdej i live og bage brød fra bunden, men aftensmad har længe været en dagligdags-pestilens herhjemme. Daniel er ikke fan af nogen af delene (kun at spise det). Så da teamet bag RetNemt Måltidskasser skrev og spurgte, om ikke vi havde lyst til at teste deres koncept, var vi begge rimelig klare i spyttet: JO TAK.

aftensmad gjort Retnemt måltidskasser

Når man er en overskudsagtig type på deltid

Jeg har nævnt det før, og nu siger jeg det igen: jeg synes, det er super svært altid at være innovativ og overskuds-agtig, og diske op med den ene fantastiske hjemmelavede ret efter den anden. Jeg ELSKER at lave mad, når overskuddet er til det. På dage hvor kalenderen er fuld og hjulene kører hurtigt, er det til gengæld sjældent at jeg sådan lige overdynges af inspiration (og lyst) til store kulinariske udfoldelser, når klokken først er slået 17. Derfor er det heldigt for bloggens eksistens, at jeg dedikerer min tid til morgenmad og brunch, og at der findes en RetNem løsning på aftensmads-problematikken!

Test af måltidskasser: hvad synes vi?

Overordnet set synes vi RIGTIG GODT om måltidskasserne fra RetNemt.

Som udgangspunkt bryder jeg mig ikke om, når en test ikke skitserer negative sider, og hele forklaringen bliver helt lyserød og lutter lagkage. Ikke desto mindre, så var der altså ikke en finger at sætte på noget. Det var simpel, sund, varieret og god hverdagsmad med friske råvarer. Tilberedningstiden var kort, opskrifterne overskuelige, og så har det bare virkelig været rart ikke at skulle tænke på, hvad vi skulle finde på af mad, men blot passivt følge en opskrift, og alligevel ende ud med et lækkert, hjemmelavet måltid, endda med store mængder mad.

aftensmad gjort Retnemt måltidskasser
aftensmad gjort Retnemt måltidskasser

Hvilke retter valgte vi?

Den første uge spiste vi os igennem kofta med agurkeraitha, tomatsalsa og naanbrød, risotto med røget laks, purløg og citron, salat med entrecotes, nudler og stegt grønt, grove fiskefrikadeller med bagt kartoffelsalat og spoleben med cassoulet og grønkålschips.

Denne uge har stået på wokstrimler med chili, barbequekylling med sprøde bacon-ærter og fritter og lynstegt kylling, og vi har stadig flankesteak med sød-kartoffelcreme og stegt flæsk med persillesovs til gode! Mmhhh…

På trods af, at det er Danmarks nationalret, har jeg faktisk aldrig rigtig smagt stegt flæsk med persillesovs. Jeg har aldrig været den helt store fan af traditionel dansk mad, men Daniels øjne lyste helt op, da han læste, at det var på menuen. Så blev vi jo nødt til at vælge det. Det glæder jeg mig faktisk lidt ekstra til! Især fordi det netop er en af de ting, vi kun får, fordi nogen andre klarer forberedelserne for os.

aftensmad gjort Retnemt måltidskasser

Hvordan fungerer RetNemt Måltidskasser?

Ordningen fungerer sådan, at man vælger mad til 1-5 dage, udplukker de retter man gerne vil have, fravælger de ingredienser husstanden ikke kan lide, og skruer op og ned for antal personer, alt efter om man bare er de sædvanlige, eller har inviteret gæster. Alt hvad man skal bruge er i kasserne, og kun i de mængder, man skal bruge det i. Så slipper man f.eks. for at købe en hel krydderiblanding, hvis man kun skal bruge 1 tsk. Det giver også mindre madspild, fordi man bruger rub og stub… og det synes jeg personligt er ret så fedt.

Vi synes virkelig, at løsningen med RetNemt Måltidskasser er praktisk. Selv for mig som godt kan lide at lave mad, er det en måde at få ny inspiration på, og så kan man jo nøjes med at vælge et par dage om ugen, eller slå det til og fra, når man løber ind i travle perioder, hvor man bare gerne vil holde det nemt. Det kunne vi godt finde på i fremtiden. Især hvis köfta kommer på menuen igen. Dem var selv Daniel vilde med. Spørg mig ikke hvordan, eftersom de både indeholdte koriander og chili. Manden der før synes at paprika var stærkt er altså virkelig kommet efter det!

aftensmad gjort Retnemt måltidskasser

Spar 20% på RetNemt Måltidskasser

Hvis du også har lyst til at prøve RetNemt Måltidskasser, kan du via dette link få 20% rabat på de to første leveringer (op til 492,- kr). Rabatten tillægges automatisk ved brug af linket, og gælder de næste 30 dage.


Hvis du vil vide mere om RetNemt Måltidskasser, eller bare synes min forklaring var lidt snørklet, så kan du se med i videoen nedenfor:

YouTube video
Abonner
Giv besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments