Morgenmadstrifli med skyr, frugt og knas

morgenmadstrifli-med-brombaer-müsli-stoev-og nektarin.

Morgenmadstrifli er egentlig ikke noget jeg har gjort mig i før, men hold nu op, hvor skal det faktum ændres i fremtiden. Trifli er simpelthen så nemt at lave, smager skønt, og er samtidig smukt for øjnene.

Trifli til morgenmad

Jeg sidder på nuværende tidspunkt og tripper for at komme afsted på spaophold med min mor, så ordene strømmer egentlig ikke ligefrem ud af mig, og jeg vil derfor gøre det kort i denne omgang. Altså du ved, så kort som en der ikke mestrer begrænsningens kunst kan gøre det.

Jeg har lige været i Barcelona (læs om turen her), hvor vi spiste de største og mest saftige ferskner. I Danmark er de altså ikke helt i samme kaliber, men i en morgenmadstrifli sammen med brombær fra min mormors have, skyr og müsli-støv, er de ret perfekte. Trifli er skøn til morgenmad i sig selv, men vil også være et skønt element på et brunchbord som et sundt og sødt indslag.

morgenmadstrifli-med-brombaer-müsli-stoev-og nektarin.

Rigtig god fornøjelse – og hav en dejlig weekend!

 

Find opskriften på morgenmadstrifli her:

morgenmadstrifli-med-brombaer-müsli-stoev-og nektarin.

Morgenmadstrifli

5 fra 4 stemmer
Antal: 1 person
Tilberedelse10 minutter

Ingredienser

  • Müslistøv
  • Skyr
  • Fersken
  • Brombær ((optøede eller friske))
  • Evt. lidt sirup

Instruktioner

  • Hak ferskenen i små tern
  • Fyld bunden af glasset med müslistøv, skyr, brombær og tern af fersken, og gentag indtil portionen er så stor, som du ønsker din morgenmad
  • Hvis dine brombær er meget sure, kan du med fordel komme lidt sirup ind i mellem lagene 

Noter

Der er i opskriften ikke angivet mål af ingredienserne, da du kan tilføje så mange lag, du ønsker alt efter dit niveau af sult
Har du prøvet opskriften?Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag @groedgrisen eller #groedgrisen på dine billeder på instagram.

 

Har du prøvet en af mine opskrifter? Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag #groedgrisen eller #grødgame på jeres billeder på instagram.

 

Abonner
Giv besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments