Mine bedste tips til Odense

Mine bedste tips til Odense 1

Hej alle sammen ♥

Jeg tænkte, at jeg lige ville dele et lille inspirationsindlæg med jer, som rummer mine bedste tips til Odense. Anbefalingerne skrev jeg ned i forbindelse med, at jeg har medvirket i et interview i Chrichri for nylig. Jeg deler anbefalingerne her, så I også kan få glæde af dem, hvis I ikke allerede har læst artiklen.

Hvis du gerne vil læse artiklen, samt de andre dygtige bloggeres tips til Odense, så kan den findes lige her: ‘Bloggernes bedste tips til Odense‘. Og ellers, så kan du læse mine anbefalinger (og dertilhørende billeder) nedenfor:

Her elsker jeg at spise tømmermændsmad…

Mine bedste tips til Odense 2

Mine bedste tips til Odense 3

Storms Pakhus. Det er et street food sted, som ligger i en gammel lagerhal nede ved havnen. Der er fyldt med retro-vibes og gamle træmaterialer, som gør stedet enormt casual og hyggeligt. De har meget forskellig mad, men det er især et godt sted at få en greasy burger, snaskede pomfritter stegt i andefedt, og evt. en reparationsbajer, hvis man er til sådan en ?


Her tager jeg hen for at slappe af…

Mine bedste tips til Odense 4

Mine bedste tips til Odense 5

Når jeg skal slappe af, svinger jeg forbi Nelle’s i Overgade til en kop kaffe og en bolle med smør. Der er stille musik, sød betjening og en super low key stemning, hvor man kan sidde og zone ud i fred og ro. Alternativt er jeg også glad for at gå tur langs Odense Å. Sidst skal det nævnes, at jeg for nylig har smagt nogle af kagerne fra Konditoriet Kagedåsen, så nu regner jeg med, at det også snart kommer på listen.


Her finder du mig på en lørdag aften….

Mine bedste tips til Odense 6

virgin-mojito-alkoholfri-fantastisk-hindbaer

Hvis jeg ikke slænger mig på sofaen i selskab med Netflix og en slikskål, så er jeg ude og hygge med mine veninder eller kæreste over et koldt glas vin eller en drink. Det kan f.eks. være på beewino, Noé, Molotov eller hos Storms Pakhus. Sidstnævnte fordi de laver glimrende mojitos. Derudover er jeg også super glad for at tilbringe mine aftener på Papas Papbar med brætspil. 


Her køber jeg oftest mit tøj…

sommerferie

20-random-facts-om-mig-4

Jeg køber oftest mit tøj i Pinoc, Mood, Envii, ZARA, H&M eller Magasin, hvis ikke jeg shopper på nettet.


Her spiser jeg brunch med mine veninder….

Mine bedste tips til Odense 7

nyt morgenmadssted i odense nouvelle

Jeg er i særdeleshed glad for at komme på Den lille Smalle og Nouvelle, når jeg er ude at spise brunch med veninder. Den Lille Smalle serverer helt simple og skønne morgenmadsanretninger (så som grød og smoothie bowls), og har en hyggelig stemning med afdæmpet lys. Nouvelle har et brunch-koncept, hvor man kan vælge forskellige små retter. Mine favoritter er deres croissanter, brød med rørt smør, rød grød med fløde og røræg. Fælles for dem begge er i øvrigt, at de har god kaffe.


Her tager jeg hen, hvis jeg skal spise rigtig godt…

Kok og vin. Det er en fransk restaurant med helt fantastisk dejlig mad.


 

Jeg håber, at det gav lidt idéer til, hvad du kan lave, næste gang du kommer forbi Odense ♥

 

Abonner
Giv besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments