Grød med karamel og æble kogt på havre og spelt

Havre-spelt grød med karamel, æble og valnødder

Den sidste uge har været monster travl for mit vedkommende. Foruden at have være fyldt med studie, arbejde og et enkelt foredrag, så har der også været tryk på med sociale arrangementer og en lille smuttur til København. Jeg er dog heldigvis aldrig for travl til god morgenmad 😉

Havre-spelt grød med karamel og valnødder

Grøden på billedet er kogt på min hjemmelavede grødblanding, som er den nemmeste måde nogensinde at få en spændende, grov og velsmagende grød på! At havre-spelt-grøden så er toppet med hjemmelavet karamel, stegte valnødder og friske sprøde æbler gør den så sandelig kun bedre. Morgenmad behøver ikke at være kompliceret for at være lækker! Og det her – dét er lækkert!

Læs også: havregrød med æblekompot, karamel og mandler eller grov havregrød med karamel og bær

Havre-spelt grød med karamel, æble og valnødder

Nå… lige en break til en snak om min uge. Min uge har primært været fyldt med gode ting, som har været både lærerige, hyggelige og sjove. En ting som ikke helt kan placeres indenfor de tre refererede oplevelses-kategorier er faktummet, at min computer har været til reparation i en hel uge. Det er altså meget, når man er blogger, og gerne vil have udgivet blogindlæg.

Det er samtidig også meget, når man forsøger at lære statistik uden sit statistikprogram – det er ikke så let, skal jeg hilse og sige. ANYWAYS: min kære Macbook er kommet tilbage i min varetægt, og at den er vendt stærkere og bedre tilbage. Det samme gør jeg, ved at dele dette indlæg af dagens morgenmad. For den smager luksuuus!

Havre-spelt grød med karamel, æble og valnødder

Find opskriften på havre-spelt grød med karamel, æble og valnødder her:

Havre-spelt grød med karamel, æble og valnødder

Havre-spelt grød med karamel, æble og valnødder her

4,25 fra 4 stemmer
Antal: 1 person
Forberedelse7 minutter
Tilberedelse8 minutter
I alt15 minutter

Ingredienser

Grød

Topping

Instruktioner

  • Start med at kom grødens ingredienser i en gryde og tænd på middel varme. Rør løbende!
  • Imens grøden koger ristes valnødderne på en tør pande og æblerne skæres i tern
  • Når grøden er kogt færdig toppes den med topping og nydes
Har du prøvet opskriften?Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag @groedgrisen eller #groedgrisen på dine billeder på instagram.

Har du prøvet en af mine opskrifter? Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag #groedgrisen eller #grødgame på jeres billeder på instagram.

Abonner
Giv besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments