En grov havregrød med bær og karamel

Kan vi lige blive enige om, at en god portion grød og en lækker kop kaffe (her iskaffe) er den perfekte morgenmadskombination? Hvis ikke du nikker med hovedet på nuværende tidspunkt, så tror jeg, at denne grød vil overbevise dig om, at den er en værdig makker til din morgenkaffe, så du slutter morgenen af med at nikke til du får ondt i nakken.

For tro mig, denne grød med bær og karamel gør virkelig op med den gængse opfattelse af, at grød er kedeligt og kun spises sidst på måneden! Hvordan kan det være? siger du så. Lad mig forklare det på denne simple måde: hvornår er kombinationen mellem karamel, bær og en cremet blød konsistens nogensinde slået fejl?

Find opskriften på en grov havregrød med bær og karamel her:

5 fra 1 stemme
En grov havregrød med bærkompot og chokoladekaramel
Forb. tid
2 min
Tilb. tid
8 min
Samlet tid
10 min
 
Antal: 2 personer
Ingredienser
Grød
  • 1 dl grovvalsede gryn
  • 1 dl kornblanding/müsli
  • 2 dl vand
  • 2 dl risdrik (gør den meget cremet. Kan til nøds erstattes af alm. mælk)
  • Et nip salt
Topping
  • 1 spsk bærkompot
  • 1 spsk hjemmelavet karamel (kakao-version)
  • Lidt Hindbær og kokos
Sådan gør du
  1. Kom alle ingredienser til grøden i en gryde og kog op på middel varme.

  2. Når grøden er kogt færdig toppes den med bærkompot, karamel, hindbær og en smule kokos

 

Har du prøvet en af mine opskrifter? Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag #groedgrisen eller #grødgame på jeres billeder på instagram.

Dette indlæg har en kommentar

Skriv et svar

Close Menu