Nouvelle: en ny morgenmadscafé og glimmer på en tirsdag

Glimmer på en tirsdag og anbefaling af en ny morgenmadscafé i Odense

Glimmer på en tirsdag og anbefaling af en ny morgenmadscafé i Odense

Glimmer på en tirsdag og anbefaling af en ny morgenmadscafé i Odense

{ Hunden på billedet hedder Wilma, og tilhører min søde veninde Christina }

Lige for tiden er jeg inde i en stime af kæmpe motivation for at udvikle på Grødgrisen og hele det univers, jeg efterhånden har fået skabt. Udover at udvikle opskrifter, giver det mig samtidig lyst til at dele mere ud af mit liv ved siden af bloggen. Altså de sider af det, hvor jeg ikke liiiige ligger begravet under dynen med snotklude og helse-drikke med ingefær, som jeg gør i skrivende stund. I tråd med dette (altså at dele mere ud, ikke snotkludene) fik jeg lyst til at formulere et lille skriv om en virkelig god tirsdag. Det indebærer en anbefaling af et nyt morgenmadssted i Odense, som på 2 besøg har vundet mit hjerte.

Selvstudie og hverdagsglimmer

Som nogen af jer ved, læser jeg Psykologi på universitetet, ved siden af mit virke som “grødgris”. Det betyder mange dage herhjemme begravet i bøger, bag kameraet eller computerskærmen, iført komfortabelt tøj, en hurtig knold og hyggestrømper.

Omend det har sin charme at nusse rundt i alt andet end mit stiveste puds, så har jeg nogle gange bare brug for at starte tirsdagen med glimmerkjole, fine omgivelser, lækker mad (man ikke selv har svedt over) og en god veninde. Med andre ord at rulle sig i pænhed og hygge fra morgenstunden, som Wilma ruller sig i mindre fordelagtige ting så som hundelort og mosevand. Wilma er forøvrigt hunden på billedet ovenfor, hvis det er gået din næse forbi.

Glimmer på en tirsdag og anbefaling af en ny morgenmadscafé i Odense

Glimmer på en tirsdag og anbefaling af en ny morgenmadscafé i Odense

Glimmer på en tirsdag og anbefaling af en ny morgenmadscafé i Odense

Anbefaling af ny morgenmadscafé i Odense

Nouvelle er det perfekte sted, hvis du også har brug for at rulle dig lidt i pænhed sommetider. Gennemtænkt, smukt interiør, rar atmosfære, lækker menu og smilende hjælpsom betjening. Af disse grunde har jeg valgt at dedikere en del af indlægget til en anbefaling af stedet, omend suppleret af metatekst om glimmer og snotklude.

For det første er Nouvelle fuldstændig i min ånd. Det er en café med morgenmad og frokost, hvor man kan vælge en række små anretninger, eller én større. Jeg har alle dage været pjattet med små-skåle-konceptet. Det gør det altså bare lidt sjovere, når man kan vælge efter mæthed, behov og smag, og slippe for at sende ⅓ brunchtallerken tilbage til køkkenet. Jeg har efterhånden spist mig igennem de fleste komponenter på deres morgenmadsmenu, men har stadig deres frokostmenu til gode. De serverer jordnær mad, som smager skønt, og har en super fin pris, samtidig med at der er kredset om detaljerne. Især deres røræg, rødgrød med fløde og rugbrød er nævneværdigt. Virkelig bare lækkert. Rugbrødet skulle naturligvis liiige nævnes, i og med at brød altid bør bedømmes på en selvstændig målestok. Fordi brød er vigtigt.

PRAKTISKE TING:

Adresse: Pogestræde 31A, 5000 Odense C

Tidsrum: tirsdag-lørdag: 9-17 og søndag 9-16. Køkkenet lukker en time før.

Hjemmeside: http://nouvelle.nu

 

Har du lyst til at læse flere personlige indlæg og anbefalinger, så kan du finde hele samlingen lige her ♥

Abonner
Giv besked om
2 Comments
Nyeste
Ældste
Inline Feedbacks
View all comments