Frugtsalat med skyr og mynte

frugtsalat med skyr og mynte

Jeg har netop plantet mig i sofaen efter at have brugt hele dagen på at plukke bær og nusse rundt hjemme hos mine svigerforældre, imens Daniel og hans far arbejdede på hans forældres soon-to-be-drømmekøkken. Jeg har haft en virkelig hyggelig dag, men kombinationen af for lidt søvn og det varme vejr har efterladt mig ualmindelig træt, og med en stor trang til et badekar. Hvorfor? Ja fordi så kunne jeg jo placere min trætte krop i et karbad med koffein(RIG) kaffe.

Ved nærmere eftertanke er det egentlig måske ikke lige sagen. Du taler her med en der har marineret sin krop med fem liter glohed kaffe (ikke med vilje…) – det kan ikke anbefales. Koffeinen til gengæld – den modtages med kyshånd på nuværende tidspunkt.

Frugtsalat til morgenmad

Okay, sidespor. Tilbage til hvad der rent faktisk KAN anbefales at lave. Denne skønne frugtsalat med skyr og mynte er et godt bud. I ægte tv-køkken stil har jeg skudt billederne på forhånd, og har hermed endelig fået skriblet opskriften ned til jer! (Pssstttt… opskriften er i bunden, og den smager GODT!)

frugtsalat med skyr, vandmelon, jordbær, granatæble og mynte

Grød, frugtsalat og varmt vejr

Normalvis spiser jeg grød nærmest hele den danske sommer igennem, fordi vejret ofte ikke arter sig særlig længe af gangen. I år har været væsentligt anderledes, og jeg har stort set ikke spist en varm portion grød i 2-3 måneder. Rimelig unlike me, hvis jeg selv skal sige det. Fordi varm grød giver svedperler på panden i sommervejret, har jeg måtte ty til andre former for morgenmad, som var mere friske og kolde.

Jeg har allerede lavet frugtsalat til morgenmad nogle gange i løbet af sommeren, og jeg synes faktisk at det er et glimrende bud på en nem og lækker portion morgenmad, som ikke ligger tungt i maven. Jeg er vild med både vandmelon, jordbær og granatæbler, og både i form af smag og farve komplimenterer de hinanden så fint! God fornøjelse ♥

frugtsalat med skyr, vandmelon, jordbær, granatæble og mynte

Mangler du flere idéer til sommerlige morgenmadskreationer? Prøv f.eks. også en lækker smoothiebowl eller forskellige former for kold grød.

Find opskriften på frugtsalat her:

frugtsalat med skyr og mynte

Frugtsalat med skyr og mynte

5 fra 2 stemmer
Antal: 2 personer
Forberedelse10 minutter

Ingredienser

Frugt

 • 200 g vandmelon ((uden skal))
 • 10 stk jordbær
 • 2 håndfulde granatæblekerner
 • Evt. hakket mynte

Skyr

 • 200 g skyr
 • ½ tsk honning
 • 1 nip vanilje

Topping

 • Pistacienødder
 • Mynte
 • Kakaonibs

Instruktioner

 • Start med at skær vandmelon og jordbær i små mundrette bider og bland dem sammen med granatæblekerner og lidt hakket mynte i en skål
 • Bland skyr, honning og vanilje og kom ovenpå frugten
 • Top med mynte, kakaonibs og pistacienødder
Har du prøvet opskriften?Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag @groedgrisen eller #groedgrisen på dine billeder på instagram.

 

Har du prøvet en af mine opskrifter? Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag #groedgrisen eller #grødgame på jeres billeder på instagram.

5 from 2 votes (2 ratings without comment)
Abonner
Giv besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments