Hjemmelavet appelsinjuice med græskar

appelsinjuice-med-graeskar-

Friskpresset appelsinjuice

Siden jeg var barn har jeg altid elsket at lave (og drikke) hjemmelavet appelsinjuice. Jeg har egentlig aldrig været så glad for købe-versionerne, men at drikke et glas friskpresset juice af søde og let-syrlige appelsiner, det er en anden sag. Til forskel fra dengang jeg var barn, hvor jeg sad og pressede appelsinerne manuelt, har jeg heldigvis en slow juicer til at gøre det for mig nu. At presse appelsiner er én sag, men at presse grønsager manuelt tror jeg umiddelbart ikke, ville blive en succes. Det kunne jeg nok bande længe over, uden at der kom en eneste dråbe saft ud af dem. Haha!

Hvis du mangler en god slow-juicer, så kan jeg anbefale min. Den er fra Witt By Kuvings, og kan købes her (reklamelink).

appelsinjuice-med-graeskar-

Hjemmelavet appelsinjuice

Daniel foretrækker sin friskpressede juice lavet på ren frugt, mens jeg godt kan lide at snige lidt grønsager ind. Denne gang blev det til en mellemting, hvor juicen smager meget mere af frugt, end den smager af grønsager. Det er samtidig med at græskaret stadig bidrager til en dejlig afrunding af smagen. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg laver hjemmelavet appelsinjuice med græskar i.

Juicen smager fremragende, og selvom opskriften er, som jeg godt kan lide den, behøver den ikke fungere som et facit. Hvis du ikke er til græskar og ingefær, så kan du jo sagtens holde dig til en helt klassisk juice lavet kun på appelsin. Begge versioner smager forrygende, og vil med garanti vække stor begejstring på et brunchbord.

Prøv også: slow juice med pære og gulerødder eller en grøn slow juice med mynte og ananas.

Find opskriften på hjemmelavet appelsinjuice med græskar her:

appelsinjuice-med-graeskar-

Appelsinjuice med græskar

4,67 fra 3 stemmer
Antal: 1 stor flaske

Ingredienser

Juice

 • 5-6 appelsiner
 • 1 citron
 • 500 g græskar ((butternut squash eller hokkaido))
 • 1x2 cm ingefær

Servering

 • Isterninger

Instruktioner

 • Start med at skylle alle ingredienserne
 • Skær skrællen af appelsiner og citron, halver dem og fjern eventuelle kerner
 • Skræl ingefær, og skær græskar ud i grove stykker, som kan gå i din juicer
 • Juice dine ingredienser (efter anvisning på din maskine)
 • Nyd juicen kold (gerne med isterninger i)

Noter

 1. Græskar kan erstattes af gulerødder
 2. Jeg bruger en slow juicer fra Witt By Kuvings. Den kan købes her (reklamelink).
Har du prøvet opskriften?Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag @groedgrisen eller #groedgrisen på dine billeder på instagram.

 

Har du prøvet en af mine opskrifter? Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag #groedgrisen eller #grødgame på jeres billeder på instagram.

4,67 from 3 votes (3 ratings without comment)
Abonner
Giv besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments