Dejlig (og doven) aftensmad med Simple Feast

Dejlig (og doven) aftensmad med Simple Feast 1Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Simple Feast

simple feast maaltidskasse vegansk

Rabatkoden “ANNA25” giver dig 25% rabat på Simple Feast. Koden er gyldig de næste 30 dage.

Hej venner. Det er endnu engang blevet tid til et personligt indlæg og denne gang med en kæmpe anbefaling til dig, som pt. ikke er hoppet med på bølgen af overskudsagtige typer som sylter sine egne agurker, laver veggiebøffer eller rører ketchup sammen fra bunden hver aften.

Jeg har længe talt med min søde kæreste, mine venner og min familie om, at jeg synes det er svært at få tid og lyst til at lave aftensmad hver eneste dag. Det der med at blive voksen har altså sine bagsider, og to af dem har for mig været at vaske op i hånden og at lave aftensmad hver dag. Førstnævnte problem er blevet løst vha. af en hvid skinnende maskine som laver gameboy-lyde. Nu er turen kommet til at løse sidstnævnte problem. Det er nemlig sjældent, at det bliver til de store kulinariske udfoldelser, når det kun er Daniel og jeg, som spiser med. En essentiel grund til at bloggens opskriftsindeks primært består af morgenmad 😉

simple feast maaltidskasse vegansk

Mad på 10 min med veganske måltidskasser

For nylig henvendte Simple Feast sig og spurgte, om jeg ville teste deres veganske måltidskasser. Jeg takkede hurtigt ja, fordi jeg længe har tænkt på at forsøge at løse aftensmads-problematikken med måltidskasser! Det lød helt perfekt, at maden rækker til 3 dage, for så kan jeg hygge med madlavning de resterende. Jeg er ret vild med, at Simple Feast laver mad, hvor smag og sundhed er omdrejningspunktet, og ikke kød. Det gør det meget nemmere at have kødfrie dage, når vi ikke selv behøver at opfinde den dybe tallerken.

Daniel og jeg har testet måltidskasserne i nogle uger nu, og vores forventninger er i den grad blevet indfriet! Maden er vildt varieret, smager dejligt og er klar på 10 min. Daniel er af sind ret skeptisk omkring vegetarisk mad, men blev dog lidt mindre skeptisk, da jeg fortalte ham, at vi kunne overlade vores aftensmad til gourmetkokke. Det er virkelig hverdagsluksus på den nemme måde!

Jeg tror aldrig, at Daniel bliver vegetar på fuld tid, og det gør jeg nok heller ikke, men det er ret så lækkert at spise vegansk 3 gange om ugen! Især når det er mad spækket med smag, og hvor kødet på ingen måde mangler.

simple feast maaltidskasse vegansk

Et brand med visioner – Simple Feast

For nylig var jeg til event med Simple Feast, hvor vi blev introduceret til plantebaseret kost igennem 9 fantastiske retter og spændende taler. En af talerne blev holdt af stifteren, Jakob Jønck, hvis tale virkelig rørte mig. Den mindede mig om, hvor vigtigt det er at passe på hinanden og vores planet. En af visionerne bag Simple Feast er at gøre det nemmere for travle familier at spise sund vegetarisk mad. Mad som indeholder massere af fibre, protein, grønsager samt alle de næringsstoffer vi har brug for i et måltid, helt uden kødet, og helt uden besværet med at lave det. Maden fra Simple Feast er økologisk, sund, velsmagende, godt for miljøet, bæredygtigt og selv emballagen er 100% nedbrydelig. Jeg er absurd begejstret for hele konceptet… hvis ikke du har kunne fornemme det endnu, og især elementet med, at det pludselig er så nemt at fylde kroppen med gode ting.

Det var en fantastisk aften, som udvidede min horisont på flere punkter. En ting jeg især tog med mig fra eventet var, at planter virkelig kan noget i et køkken og kan varieres i det uendelige. Jeg har i forvejen altid været begejstret for grønsager, men jeg blev lidt begejstret på ny. Efter eventet er jeg begyndt at eksperimentere mere med plantebaseret mad, og det er altså ret fedt!

simple feast dejlig doven aftensmad

Konklusion og bonusinfo

Jeg har længe haft lyst til at spise mindre kød, men har haft svært ved at komme i gang, så derfor deler jeg denne anbefaling med jer, som læser med! Jeg er nemlig selv tosset begejstret for måltidskasserne.

Forøvrigt… Simple Feast har også en app, hvor du kan få en masse informationer om madens næringsindhold, levering o.lign.! Hvis du har lyst til at vide endnu mere om visionerne bag Simple Feast, så synes jeg du skal se denne video.

RABATKODE: Hvis du også har lyst til at prøve de lækre vegetariske (eller veganske) måltidskasser fra Simple Feast, så giver rabatkoden “ANNA25” dig 25% rabat de næste 30 dage.

God fornøjelse venner ♥

Abonner
Giv besked om
7 Comments
Nyeste
Ældste
Inline Feedbacks
View all comments