Bircher mysli med pekannødder, figner og æbler

bircher mysli grød

Mangler du en hurtig, nem og lækker morgenmadskombination, du kan lave igen og igen, når fantasien glipper? Denne bircher mysli er perfekt til de travle morgener, og kan fint laves flere dage i forvejen!

Bircher mysli i efterårsversion

Opskriften har faktisk været undervejs i et halvt års tid, og jeg har, af flere omgange, lagt projektet fra mig, da jeg ikke har kunne ramme præcis den smag, jeg gerne ville opnå. Nu sidder opskriften (og smagen) lige i skabet, og selve grøden er cremet, let syrlig og har et dejligt bid fra kernerne. Jeg er vild med kombinationen mellem frugterne og pekannøddesmøren, og sammen med grøden udgør det en helt vild skøn morgenmad. Jeg har allerede rørt endnu en portion sammen, så den er klar til i morgen igen.

bircher mysli grød

Og hey, lige en sidste ting! Lad dig ikke afskrække af ingredienslisten. Alle ingredienserne til selve grøden er ting, som altid er en fast del af mit sortiment. Måske det gælder for dig også?

Prøv også: sommerlig bircher müsli med jordbær og karamel!

Find opskriften på bircher mysli her:

5 fra 4 stemmer
Bircher mysli
Forb. tid
10 min
Tilb. tid
5 min
Samlet tid
15 min
 
Antal: 2 personer
Ingredienser
Bircher müsli
  • 1 spsk boghvedekerner (eller anden form for relativt smagsneutral type af kerne)
  • 1 spsk solsikkekerner
  • 1 spsk græskarkerner
  • 1 spsk chiafrø
  • 1 dl grovvalsede havregryn
  • 2 dl mælk
  • Et nip salt
  • Et nip kanel
  • Et nip kokossukker (eller alm. sukker)
  • 1 æble
  • 2 spsk skyr (neutral)
Topping
  • Figner
  • Pekannødder
  • Pekannøddesmør
  • Æble
Sådan gør du
  1. Æblet rives fint og kommes i en bøtte

  2. De resterende ingredienser til bircher myslien (på nær skyr) kommes i bøtten og blandes sammen med den revne æble

  3. Bircher müslien sættes på køl natten over

  4. Om morgenen blandes skyren grundigt i bircher müslien

  5. Figner og æble skæres i skiver og kommes på grøden sammen med den resterende topping

Opskriftsnoter

Og hvis du ikke er kommet igang med at lave hjemmelavet pekannøddesmør endnu, kan du prøve at erstatte den med peanutbutter eller anden nøddesmør.

Har du prøvet en af mine opskrifter? Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag #groedgrisen eller #grødgame på jeres billeder på instagram.

5
Skriv et svar

avatar
  Abonner  
Nyeste Ældste Mest upvotede
Giv besked om
Luk menu