Mangler du en hurtig, nem og lækker morgenmadskombination, du kan lave igen og igen, når fantasien glipper? Denne bircher mysli er perfekt til de travle morgener, og kan fint laves flere dage i forvejen!
Bircher mysli i efterårsversion
Opskriften har faktisk været undervejs i et halvt års tid, og jeg har, af flere omgange, lagt projektet fra mig, da jeg ikke har kunne ramme præcis den smag, jeg gerne ville opnå. Nu sidder opskriften (og smagen) lige i skabet, og selve grøden er cremet, let syrlig og har et dejligt bid fra kernerne. Jeg er vild med kombinationen mellem frugterne og pekannøddesmøren, og sammen med grøden udgør det en helt vild skøn morgenmad. Jeg har allerede rørt endnu en portion sammen, så den er klar til i morgen igen.
Og hey, lige en sidste ting! Lad dig ikke afskrække af ingredienslisten. Alle ingredienserne til selve grøden er ting, som altid er en fast del af mit sortiment. Måske det gælder for dig også?
Prøv også: sommerlig bircher müsli med jordbær og karamel!
Find opskriften på bircher mysli her:
Bircher mysli
Ingredienser
Bircher müsli
- 1 spsk boghvedekerner ((eller anden form for relativt smagsneutral type af kerne))
- 1 spsk solsikkekerner
- 1 spsk græskarkerner
- 1 spsk chiafrø
- 1 dl grovvalsede havregryn
- 2 dl mælk
- Et nip salt
- Et nip kanel
- Et nip kokossukker ((eller alm. sukker))
- 1 æble
- 2 spsk skyr ((neutral))
Topping
- Figner
- Pekannødder
- Pekannøddesmør
- Æble
Instruktioner
- Æblet rives fint og kommes i en bøtte
- De resterende ingredienser til bircher myslien (på nær skyr) kommes i bøtten og blandes sammen med den revne æble
- Bircher müslien sættes på køl natten over
- Om morgenen blandes skyren grundigt i bircher müslien
- Figner og æble skæres i skiver og kommes på grøden sammen med den resterende topping
Noter
Har du prøvet en af mine opskrifter? Så vil jeg elske at høre om det! Skriv en kommentar nedenfor, eller tag #groedgrisen eller #grødgame på jeres billeder på instagram.